Parket schuren in Haarlem

Een parketvloer laten schuren geeft nieuw leven aan een belangrijk onderdeel van uw interieur. Wanneer deze oud en versleten is, dan heeft u daar veel last van. U kunt er dan voor kiezen om een nieuwe parketvloer te laten leggen, maar dat kost minstens € 40 per vierkante meter. Een veel goedkopere optie met hetzelfde resultaat is het schuren van uw parketvloer. Dit kost slechts een fractie van de prijs van een nieuwe vloer en is binnen een dag klaar.

Offerteknop

De werkwijze van Ronald Bos Parketvloeren in Haarlem

schuren-vanafRonald Bos Parketvloeren heeft al ruim 32 jaar ervaring met het schuren van parketvloeren in de omgeving Haarlem. Wij hebben geen dure showroom, maar geven op maat gemaakt advies op locatie.

Nadat wij uw situatie hebben bekeken, zullen wij u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden. Ook kunnen wij u dan een indicatie geven van de kosten en voorbeelden laten zien hoe uw huis opknapt nadat het parket is geschuurd.

Hoewel het schuren van parket intensief werk is, leveren wij u binnen een dag een volledig vernieuwde parketvloer. Wel hebben wij uw hulp nodig om alle spullen van de vloer te halen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53175722 of mail naar info@ronaldbosparketvloeren.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voorbeelden van ons werk

Wij kunnen u natuurlijk wel vertellen dat uw vloer enorm opknapt van het schuren, maar het beste is het natuurlijk als u het zelf kunt zien.

voor

VOOR

na

NA

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzenlijst parket schuren in Haarlem

Wij hebben verschillende pakketten voor u samengesteld waar u uit kunt kiezen. Uiteraard is het mogelijk om de pakketten te combineren. Na een bezoek op locatie zullen wij u adviseren wat voor uw vloer het beste is. Indien u ervoor kiest uw parket te laten lakken doen wij daar 2 dagen over. Maar dan kan uw parket er weer jarenlang tegenaan!

Pakket 1: Schuren van een parketvloer / planken vloer

Wij schuren met diverse korrels en wij maken de vloer stofvrij.

Prijs per m2 € 16,-.
In de materiaalkeuze kunnen wij u adviseren afhankelijk van de wensen en houtsoorten. Tevens zijn deze materialen ook bij ons te bestellen.

pakket1button

Pakket 2: Uw parketvloer behandelen met Hardwax olie

Uw parketvloer laten behandelen met Hardwax olie geeft een matte geoliede uitstraling aan uw vloer. Bovendien worden kleine beschadigingen perfect hersteld. Deze olie droogt snel en geeft een slijtvast resultaat.

Prijs per m2  € 25,-.
pakket1button

Pakket 3: De parketvloer lakken

Wilt u uw vloer beschermen tegen alledaagse slijtage? Dan raden wij aan uw vloer te laten lakken met Bona Mega parketlak. Wij behandelen uw parket eenmaal met een grondlak en vervolgens tweemaal met de parketlak. De lak is reukloos, bijzonder slijtvast en niet brandgevaarlijk.

Prijs per m2 € 25,-.
pakket1button

Pakket 4: De parketvloer behandelen met Traffic Projectlak

Wordt uw vloer zeer intensief gebruikt? Dan raden wij aan uw vloer te laten behandelen met Bona Traffic Projectlak. Wij behandelen uw parket eerst met een grondlak en vervolgens met de projectlak. De lak heeft een zeer hoge slijtvastheid en is bestand tegen strepen van rubberzolen.

Prijs per m2 € 32,-.
pakket1button

Vraag gelijk een offerte aan:

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD, Badhoevedorp

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook