Parket schuren Zaandam

Verleng de levensduur van uw vloer en laat het parket schuren in Zaandam. Vanaf € 16,- per vierkante meter schuren de specialisten van Ronald Bos parketvloeren. Tijdens een schuurbehandeling worden putjes, krasjes en andere oneffenheden uit uw vloer verwijderd en ziet uw vloer er weer als nieuw uit. Bovendien kunt u de vloer laten nabehandelen met een lak of Hardwaxolie. En dat in veel gevallen allemaal binnen één dag.

  • Parket laten schuren vanaf € 16,- per m²
  • De parketvloerspecialist voor Zaandam en omgeving
  • Ook ervaren in parket lakken en oliën

Offerte aanvragen 020 659 7105

Kosten van parket schuren Zaandam

De kosten van onze schuurbehandelingen zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters en de gekozen behandeling. Desgewenst kunt u het schuren laten aanvullen met een lak- of waxbehandeling, zodat het parket beter is beschermd tegen vuil en krasjes.

Parket laten schuren € 16,- per m2
Parket laten schuren inclusief 2 lagen hardwaxolie behandeling € 28,- per m2
Parket laten schuren inclusief parketvloer oliën 2 componenten € 26,- per m2
Parket laten schuren inclusief parketvloer lakken 1 component € 28,- per m2
Parket laten schuren inclusief parketvloer lakken 2 componenten € 35,- per m2
Parket laten schuren inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Twijfelt u welke behandeling het best is voor de houtsoort van uw parket? Neem dan contact op met een van onze specialisten via telefoonnummer 020 659 7105; we adviseren u graag.

Parket schuren, hoe werkt dat?

Met een schuurbehandeling wordt de bovenste laag van het parket weggeschuurd, waarbij putjes en krasjes verwijderd worden. Afhankelijk van het aantal vierkante meters en de gekozen behandelingen schuren wij de vloer binnen één dag. Eventueel behandelen we het parket na met een lak of olie waarmee de vloer één strak geheel vormt en goed is beschermd tegen vuil en krassen.

Is mijn parket geschikt om geschuurd te worden?

Wij kunnen elke parketvloer schuren en eventuele beschadigingen worden vervangen of opgevuld. Een schuurbehandeling is aan te raden wanneer:

  • Uw parket dof of vaal is;
  • Uw parket bekrast is;
  • Uw parket oneffenheden bevat, zoals putjes.

 

Klantervaringen

Mijn parketvloer was er heel erg slecht aan toe: vlekkerig, dof en veel krassen. Ronald heeft mijn vloer geschuurd en gelakt, waardoor hij er weer als nieuw uitziet – S. Jonkhof (Zaandam)

Toen ik mijn monumentale herenhuis kocht wilde ik de houten vloer koste wat kost behouden. Dankzij het werk van Ronald Bos kan ik er weer jaren mee vooruit. Mijn vloer is weer als nieuw! – H. Van den Berghe (Zaandam)

Ons dienstenpakket

Ronald Bos Parketvloeren biedt een totaalpakket waarmee uw vloer van a tot z behandeld kan worden. Naast schuren kunt u ervoor kiezen om uw parket te laten voorbehandelen, te lakken of te oliën. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

 

1. Parket schuren

De basisbehandeling bestaat uit het schuren van de vloer, inclusief alle randen en hoeken. Hierbij maken we gebruik van schuurpapier met verschillende korrelgroottes en een zuigmachine die het stof direct afvoert. Om het parket een mooie glans te geven, polijsten we de vloer na afloop.

Prijs per m² € 16,-

 

2. Parket schuren en oliën met Hardwax

Het parket laten behandelen met Hardwaxolie draagt eraan bij dat de vloer beter is beschermd tegen vuil. Een behandeling met Hardwax duurt één dag, waarbij de droogtijd minimaal twaalf uur is. Gedurende twaalf uur mag de vloer dus niet belopen worden.

Prijs per m² € 28,-

 

3. Parket schuren en lakken

Bij parket schuren en lakken wordt het parket na het schuren meerdere keren nabehandeld. Na het schuren wordt de vloer gelakt met Bona Base grondlak en vervolgens tweemaal met Bona Mega parketlak. De droogtijd bedraagt minimaal vijftien uur, daardoor nemen de werkzaamheden ongeveer anderhalve dag in beslag.

Prijs per m² € 28,-

 

4. Parket schuren en behandelen met Traffic Projectlak

Een behandeling met Traffic Projectlak bestaat uit schuren en een bewerking met drie soorten lak, waardoor de vloer nog beter beschermd is tegen hoge belasting. Een voorbeeld hiervan is een parketvloer in een winkel. Na het schuren wordt de vloer eenmaal met Bona Base grondlak afgewerkt en tweemaal met Traffic Projectlak. De minimale droogtijd is vijftien uur en de werkzaamheden kosten ook zo’n anderhalve dag.

Prijs per m² € 32,-

 

Drevelen en spatelen

In bepaalde parketvloeren zijn spijkertjes of krammetjes verwerkt en in dat geval moet de vloer gedreveld en gespateld worden voor het schuren. Met een drevel tikken we de nietjes of nagels verder de parketvloer in, zodat de parketvloer goed geschuurd kan worden. Spatelen doen we om beschadigingen op te vullen met een mengsel van hars en schuurstof en om ongelijkheden in de vloer te voorkomen.

Prijs per m² € 8,-

 

Contact opnemen

Voor meer informatie over parket schuren Zaandam, de laatste aanbiedingen of een kostenindicatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 – 5317 57225. Via onderstaand formulier vraagt u direct een offerte aan.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook