• Ronald Bos Parketvloeren
    Vloeren leveren, leggen en onderhouden in Badhoevedorp

Parketvloeren schuren vanaf 14 euro de vierkante meter!Voor een parketvloer in Badhoevedorp bent u bij Ronald Bos Parketvloeren aan het juiste adres

Als u van plan bent een nieuwe parketvloer aan te schaffen in Badhoevedorp bent u bij Ronald Bos Parketvloeren aan het juiste adres. Ronald Bos Parketvloeren uit Badhoevedorp is al meer dan 32 jaar specialist in het leggen van parketvloeren in de regio Badhoevedorp. Maar naast de verkoop en het leggen van parketvloeren heeft Ronald Bos Parketvloeren het onderhoud tot specialisatie verheven. Zo zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe parketvloer kunt genieten!

Uw parketvloer laten leggen in Badhoevedorp

Het goed en strak leggen van een parketvloer is geen eenvoudige klus. Gelukkig staan de specialisten van Ronald Bos Parketvloeren voor u klaar! Wij weten precies waar we op moeten letten bij het leggen van een parketvloer in Badhoevedorp. Wij adviseren u natuurlijk eerst bij de keuze van de juiste parketvloer voor uw woon- of bedrijfssituatie. We kijken naar het verwachte slijtageprofiel en kunnen aan de hand van het verwachte gebruik u de beste parketvloer aanbieden. Wij hebben dan gelijk een goed beeld van de verwachte slijtage om u te adviseren over het benodigde onderhoud.

Parketvloeren onderhouden in de regio Badhoevedorp

Is het niet een prettig idee dat het bedrijf dat uw parketvloer heeft gelegd letterlijk om de hoek zit in Badhoevedorp? Ervaart u problemen, of heeft u advies nodig met betrekking tot uw vloer? Een belletje is genoeg en wij staan voor u klaar. Maar ook voor het periodieke onderhoud van uw vloer staan wij voor u klaar. Een simpele schuurbeurt en het inwassen van uw parketvloer met wax is al vaak genoeg om uw vloer weer terug te brengen naar nieuwstaat. En hoeft helemaal niet veel te kosten! Wij schuren al vanaf €16 per m2!

Waarom zou u wachten?

Wilt u een parketvloer in Amsterdam laten leggen? Neem direct contact op met Ronald Bos Parketvloeren. Wij staan u graag te woord voor advies en prijsopgave, en informeren u tevens graag over onze lopende aanbiedingen.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD, Badhoevedorp

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook