Houten vloer schuren

Uw houten vloer laten schuren: een goedkoop alternatief

Goede houten vloeren gaan een leven lang mee. In de loop der jaren wordt uw houten vloer natuurlijk wel minder mooi door gebruik en ongelukjes. Gelukkig kunt u uw houten vloer laten schuren en weer opnieuw in de olie of lak laten zetten. Het resultaat is een houten vloer die er weer als nieuw uitziet. Het schuren van uw houten vloer is daarom ook een goedkoop alternatief van het plaatsen van een nieuwe vloer. Vrijwel iedere beschadigde houten vloer is om te toveren tot een prachtig nieuw parket door hem simpelweg te laten schuren en lakken of oliën.

Ronald Bos Parketvloeren is gespecialiseerd in het renoveren en schuren van houten vloeren. Onze professionals schuren de vloer zodat hij de look krijgt die u graag wenst. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van houten vloeren en verzorgen het professioneel schuren van vloeren in heel Nederland. Bij de vloerenspecialisten van Ronald Bos profiteert u van het volgende:

  • We hebben meer dan 35 jaar ervaring in houten vloeren schuren
  • We maken uw vloer binnen één dag weer als nieuw
  • We geven u graag professioneel en deskundig advies op locatie
  • Ontvang een scherpe offerte aan de hand van uw persoonlijke wensen

 

We komen graag bij u langs om voorbeelden te laten zien van onze projecten en een indicatie te geven van de kosten. – Ronald Bos

Kosten houten vloer schuren

De kosten voor het laten schuren van uw houten vloer zijn afhankelijk van het oppervlak en de eventuele keuze voor een nabehandeling. In onderstaande tabel ziet u de standaardprijzen die we hanteren.

Houten vloer schuren € 16,- per m2
Houten vloer schuren inclusief hardwaxolie behandeling € 28,- per m2
Houten vloer schuren inclusief parketvloer oliën 2 componenten € 26,- per m2
Houten vloer schuren inclusief parketvloer lakken 1 component € 28,- per m2
Houten vloer schuren inclusief parketvloer lakken 2 componenten € 35,- per m2
Houten vloer schuren inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Bekijk onze volledige prijslijst.

Offerte aanvragen 06 – 5317 5722

Voor-en-na-foto’s

Op onderstaande foto’s ziet u het resultaat van een houten vloer die we geschuurd en gepolijst hebben.

Voor
Na

Wanneer laat ik mijn houten vloer schuren?

We adviseren om uw houten vloer te laten schuren wanneer er bijvoorbeeld krasjes en deukjes in uw vloer zitten, zonlicht heeft gezorgd voor kleurverschillen, u uw vloer graag een nieuwe look wilt geven, de vloer dof en vaal is geworden of er waterschade is ontstaan.

Wanneer u twijfelt of uw houten vloer geschikt is voor een schuurbehandeling, komt een van onze specialisten graag bij u langs om de vloer te beoordelen en de juiste behandelmethode voor te stellen.
Offerte aanvragen 06 – 5317 5722

Een houten vloer laten schuren, hoe gaat het in zijn werk?

We behandelen uw vloer binnen één dag. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de omvang van de klus, maar met een houten een vloer in een gemiddelde woonkamer is het meestal geen probleem. Eerst schuren we een laagje van de vloer, zodat het onaangetaste hout eronder verschijnt. Ook de putjes en krassen schuren we eruit. Delen van de vloer die erg beschadigd zijn, vervangen we voor nieuwe delen.

Wanneer de vloer geschuurd en schoongemaakt is, kunnen we hem oliën of lakken. Dit gebeurt meestal in meerdere lagen, afhankelijk van de behandeling die u heeft gekozen. Met de White Hardwas/olie creëren we een moderne uitstraling, met de Brown Hardwas/olie wordt de vloer veel warmer en dieper van kleur.

Indien gewenst kunnen we extra werkzaamheden verrichten om alles echt compleet als nieuw te maken. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van nieuwe plinten.

Onze verschillende behandelingen voor houten vloeren

Houten vloer schuren

Tijdens deze behandeling schuren en polijsten onze specialisten uw houten vloer. Met onze moderne schuurmachine zuigen we direct de vrijgekomen stofdeeltjes op. Voor een mooie glans werken we de vloer af door te polijsten.

Duur vloerbehandeling: één dag

Prijs per m2 € 16,-

Houten vloer schuren en oliën

Na de basisbehandeling kunnen we uw vloer extra nabehandelen met wax of hardwaxolie. Deze behandeling is bedoeld om beschadigingen en vlekken op uw houten vloer te voorkomen.

Duur vloerbehandeling: anderhalve dag

Prijs per m2 € 25,-

Houten vloer schuren en lakken

Om uw vloer een matte, zijdeachtige en hoogglans look te geven, kunnen we deze aflakken. Met de lak is de vloer beter beschermd tegen zwaardere belasting, strepen, krassen en chemicaliën.

Duur vloerbehandeling: anderhalve dag

Prijs per m2 € 30,-

Houten schuren en lakken met Projectlak

Met dit type vloerbehandeling maken we uw vloer extreem slijtvast. Hierdoor is uw houten vloer zeer geschikt voor ruimtes die drukbezocht worden, zoals winkels. We behandelen uw vloer met drie laksoorten.

Duur vloerbehandeling: twee dagen

Prijs per m2 € 28,-

Het beste advies op locatie

Ronald Bos heeft, in samenwerking met derden, al meer dan 35 jaar ervaring in het leggen en schuren van vloeren en is de vloerenspecialist in en rondom Amsterdam. We hebben geen dure showroom, maar komen graag bij u thuis. Zo kunt u zich door onze adviseur in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden.

We schuren en renoveren parketvloeren, plankenvloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket. Als we klaar zijn met uw vloer ziet hij er weer uit als nieuw. Meestal is het renoveren en schuren van uw vloer ook echt een stuk goedkoper als het aanschaffen van een geheel nieuwe vloer. We komen onder ander op locatie in:

Contact opnemen

Wilt u uw houten vloer laten schuren? Neem voor vragen of een afspraak even contact met ons op via info@ronaldbosparketvloeren.nl of bel naar 06 – 5317 5722. Voor u het weet staat u weer op een stralende parketvloer! Bent u benieuwd naar de prijs? Kijk dan eens op onze prijslijst. U kunt met deze lijst makkelijk zelf berekenen wat de kosten ongeveer zullen zijn. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw vloer? Bel gerust even, we adviseren u graag!

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook