Parket schuren in Bloemendaal

Een parketvloer is niet voor niets één van de meest populaire houten vloerbedekkingen: na jarenlang plezier kunt u uw parket voordelig schuren in Bloemendaal, waardoor de vloer er weer als nieuw uit ziet. De specialisten van Ronald Bos schuren uw parket vanaf slechts € 16,- per m²  en werken dit netjes af. Tijdens het schuren verdwijnen de putjes en krasjes in het hout. Wanneer een plank te erg beschadigd is, kan deze eenvoudig vervangen worden.

  • Parket schuren vanaf € 16 per m²
  • 30+ jaar ervaring op het gebied van parket schuren
  • In één dag is uw parketvloer geschuurd en afgewerkt

 

Offerte aanvragen 020 659 7105

Kosten

De kosten van het schuren van parket zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters en de gekozen behandeling. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven voor parket schuren per vierkante meter.

Parket schuren in Bloemendaal € 16,- per m2
Parket schuren in Bloemendaal inclusief hardwaxolie behandeling € 28,- per m2
Parket schuren in Bloemendaal inclusief parketvloer oliën 2 componenten € 26,- per m2
Parket schuren in Bloemendaal inclusief parketvloer lakken 1 component € 28,- per m2
Parket schuren in Bloemendaal inclusief parketvloer lakken 2 componenten € 35,- per m2
Parket schuren in Bloemendaal inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Offerte aanvragen 020 659 7105

Wat is parket schuren?

Tijdens het schuren van parket wordt er een dun laagje van de beschadigde houten planken afgeschuurd. Gedurende dit schuurproces worden ook kleine putjes en krassen uit het hout geschuurd. Als de vloer gaatjes of kieren bevat, worden deze gedicht met een mengsel van hars en schuurstof om ervoor te zorgen dat de parketvloer één glad geheel is. Als afwerking van het pakket kunt u ervoor kiezen om de vloer te lakken, in de was te zetten of te oliën.

Voor welke vloeren is parket schuren geschikt?

Van stroken en patroonvloeren tot brede delen of een visgraat: in principe kan ieder parket geschuurd worden, mits het hout niet te ernstig beschadigd is. Het schuren van een parket biedt uitkomst bij:

  • Doffe of vale parketvloeren
  • Bekraste parketvloeren
  • Oneffen parketvloeren

 

Ervaringen van klanten

In mijn herenhuis lag een prachtige, authentieke pakketvloer. Helaas was de vloer flink beschadigd. Via vrienden werd Ronald Bos Parketvloeren mij aanbevolen: de specialist heeft de vloer geheel in de oude staat gebracht. Het resultaat is verbluffend. – Abel Smit uit Overveen (Bloemendaal)

Met twee honden en drie kinderen heeft de vloer het bij ons in huis flink te voorduren. Een nieuwe parketvloer was voor mij te prijzig, vandaar dat ik besloot om verder te kijken. Al snel kwam ik uit bij Ronald Bos Parketvloeren wie mij informeerde dat het parket eenvoudig geschuurd en gelakt kon worden, waardoor het er als nieuw uit zou zien. Ronald heeft geen woord van gelogen: het parket is prachtig geworden. – Jolien van der Kroon uit Vogelenzang (Bloemendaal)

Na een grote restyling in het interieur wou ik ook graag iets anders met de vloer. Wij zijn van een glimmende parketvloer naar een matte vloer gegaan met een grijze gloed eroverheen. Hierdoor past de vloer binnen één dag perfect bij het minimalistische interieur zonder dat er een nieuwe vloer in moest. – Familie Rooker uit Duinlustpark (Bloemendaal)

De verschillende opties

Bij Ronald Bos kunt u kiezen uit vier standaard pakketten voor het schuren van uw parketvloer. Als vanzelfsprekend kunt u het parket uitbreiden of customizen.

Optie één:       parket schuren

Voordat er gestart wordt met het schuren van de houten vloeren checkt één van onze specialisten eerst of de vloer geen spijkertjes of krammetjes bevat. Indien deze niet verwijderd zijn, wordt het parket gedreveld om ongelijkheden te voorkomen.

Daarna schuren wij de vloer, de randen en de hoeken met schuurpapier van verschillende korrelgroottes. Dankzij het speciale zuigsysteem in de schuurmachines wordt het stof direct afgezogen. Tot slot wordt de vloer gepolijst voor een mooie glans.

Optie twee:     parket schuren inclusief Hardwaxolie behandeling

Bescherm uw parketvloer tegen vlekken en vuil met Hardwaxolie: de speciale lak zorgt ervoor dat viezigheid niet in het hout trekt. De hardwaxolie wordt na het schuren van het parket tweemaal aangebracht voor een optimale bescherming.

Optie drie:      parket schuren en lakken

Heeft u veel last van krassen en strepen op uw parketvloer? Door het hout te voorzien van een Bona Mega parketlak voorkomt u deze beschadigingen en bent u verzekerd van een hoge slijtvastheid. De vloer wordt eerst gelakt met een grondlak en vervolgens tweemaal met de Bona Mega parketlak.

Optie vier:      parket schuren en lakken met Traffic Projectlak

Van luchthavens tot drukbezochte hobbylounges: dankzij de extreem hoge slijtvastigheid van Traffic Projectlak gaat een houten vloer op de meest drukbezochte plekken jaren mee. Net als bij optie drie wordt er na het schuren van het parket eerst een grondlaag aangebracht. Daarna wordt de vloer twee keer gelakt met de Traffic Projectlak.

Meer informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden van Ronald Bos Parketvloeren, een prijsindicatie of de diverse pakketten kunt u contact opnemen via 020 659 7105.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied


Ronald Bos Parketvloeren is werkzaam in onder andere:


contact-opnemen

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp
(Amsterdam)

Mobiel: 06 53 17 57 22
Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl