Parket schuren Amsterdam

Uw parket schuren in Amsterdam al vanaf € 16,- per vierkante meter. Is uw houten vloer versleten en toe aan een opknapbeurt? U hoeft uw houten- of parketvloer niet direct te vervangen! Wij hebben hét alternatief voor een nieuwe houten vloer. Met het schuren van uw parketvloer in Amsterdam kunnen wij uw vloer een nieuw leven geven! Wij schuren en renoveren parketvloeren, planken vloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket. Als wij klaar zijn met uw vloer ziet hij er weer uit als nieuw! Meestal is het renoveren en schuren van uw vloer ook echt een stuk goedkoper als het aanschaffen van een geheel nieuwe vloer.

Wij schuren uw vloer en werken deze af binnen een dag. Als wij klaar zijn met uw vloer, ziet hij er weer uit als nieuw en kan hij weer jaren mee. Zo hoeft u uw parketvloer niet te vervangen. Wanneer u uw vloer extra beschermd wilt, kunnen wij hem nabehandelen met lak of hardwaxolie.

 • Uw parketvloer geschuurd en gepolijst vanaf € 16,- per m2
 • Binnen één dag uw parketvloer in Amsterdam geschuurd en afgewerkt
 • Parket schuren voor een beschadigde vloer met krasjes, putjes en kiertjes
 • Groot werkgebied: parketvloer schuren in heel Nederland
 • Extra nabehandeling met lak of hardwaxolie

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Wanneer u twijfelt of uw parketvloer geschikt is voor een schuurbehandeling, komt een van onze specialisten bij u langs in Amsterdam om het parket te beoordelen en de juiste behandelmethode voor te stellen.

Ronald Bos Parketvloeren uit Badhoevedorp is gespecialiseerd in het schuren en renoveren van houten vloeren. Badhoevedorp ligt centraal ten opzichte van de omliggende gemeentes en wij bieden derhalve ook onze services aan in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp.

Ronald Bos staat voor service en vakkundigheid

Bij Ronald Bos Parketvloeren staan service, vakkundigheid en garantie hoog in het vaandel. Ronald Bos Parketvloeren heeft geen dure showroom, maar komt bij u thuis. Zo kunt u zich door onze adviseur, in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden. Ronald Bos heeft, in samenwerking met derden, al meer dan 32 jaar ervaring en is de specialist in vloeren schuren in en rond om Amsterdam. Wij komen graag bij u langs om u een indicatie te geven van de kosten en om u voorbeelden te laten zien hoe enorm uw huis opknapt nadat uw vloeren geschuurd zijn.

Het schuren van een parketvloer is intensief werk , maar wij leveren vaak een vloer als nieuw binnen 1 dag! (Wij hebben uiteraard wel uw hulp nodig om de kamer leeg te maken).

Kosten parket schuren Amsterdam

De kosten voor het schuren van uw parketvloer zijn afhankelijk van het oppervlak dat we dienen te schuren. Ook de eventuele keuze voor een nabehandeling met hardwaxolie of lak zijn van invloed op de prijs. In onderstaande tabel ziet u de standaardprijzen die wij hanteren.

Parket schuren Amsterdam  € 16,- per m2
Parket schuren Amsterdam inclusief hardwaxolie behandeling € 28,- per m2
Parket schuren Amsterdam inclusief parketvloer oliën 2 componenten € 26,- per m2
Parket schuren Amsterdam inclusief parketvloer lakken 1 component  € 28,- per m2
Parket schuren Amsterdam inclusief parketvloer lakken 2 componenten € 35,- per m2
Parket schuren Amsterdam inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Bekijk onze volledige prijslijst.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Voor-en-na-foto’s parket schuren Amsterdam

Op onderstaande foto’s ziet u het resultaat van een parketvloer die wij geschuurd en gepolijst hebben.

Voor
Na

Is mijn parketvloer geschikt om te schuren?

Wij schuren en renoveren parketvloeren, plankenvloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket.  Ons advies is om uw vloer te laten schuren wanneer:

 • uw parketvloer dof of vaal is;
 • uw parketvloer beschadigd is;
 • uw parketvloer kiertjes of deukjes heeft.

 

Wanneer u twijfelt of uw vloer geschikt is voor een schuurbehandeling, komt een van onze vloerspecialisten bij u langs om uw parket te beoordelen. Ook geeft hij een indicatie van de kosten en laat hij voorbeelden zien van hoe enorm uw huis opknapt nadat uw vloer geschuurd is.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

De soorten vloerbehandelingen

Parket schuren

Tijdens deze basisbehandeling schuren en polijsten we uw parketvloer inclusief de randen en hoeken. Voor de behandeling gebruiken we schuurpapier met diverse korrels. Onze schuurmachine zuigt de vrijgekomen stofdeeltjes direct op. We polijsten de vloer voor het beste resultaat en een mooie glans. Deze vloerbehandeling duurt in totaal één dag.

Prijs per m2 € 16,-

Parket schuren en oliën

U kunt er ook voor kiezen om de vloer na het schuren te laten nabehandelen of waxen met hardwaxolie. Met deze behandeling voorkomt u beschadigingen en vlekken op uw parketvloer. We brengen de hardwaxolie twee keer aan voor het beste resultaat. Deze behandeling duurt een dag en vervolgens heeft de olie twaalf uur nodig om uit te harden. De vloerbehandeling duurt ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2 € 26,-

Parket schuren en lakken

Met de lak geven we een matte, zijdeachtige of hoogglans look aan uw parketvloer. Daarnaast is de vloer ook beter beschermd tegen zwaardere belasting, strepen, krassen en huishoudchemicaliën. Onze specialist lakt de vloer tweemaal met Bona Mega parketlak voor het beste resultaat. Dit type vloerbehandeling duurt totaal ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2 € 28,-

Parket schuren en lakken met Projectlak

Dit type vloerbehandeling is door de extreme slijtvastigheid zeer geschikt voor drukbezochte ruimtes zoals winkels en hotellobby’s. Onze specialist bewerkt de vloer met drie laksoorten: één keer met Bona Base grondlak en daarna twee keer met Traffic Projectlak. Dit zorgt ervoor dat de behandeling ongeveer twee dagen duurt.

Prijs per m2 € 32,-

Drevelen en spatelen

Wanneer er nog krammetjes of spijkertjes in uw parketvloer zitten, dienen wij deze eerst te verwijderen voor we met de schuurbehandeling starten. Met de drevel tikken we de krammetjes verder de vloer in. De kleine beschadigingen die hierdoor ontstaan, vullen we op met een spatel. Hierdoor voorkomen we dat vloer ongelijk wordt en creëren we een gladde en egale parketvloer.

De werkzaamheden van onze vloerenspecialist

Voordat wij starten met de vloerbehandeling, is het belangrijk dat uw parketvloer schoon en leeg is. Ook is het van belang dat de overzetplinten, afdeklijsten of – profielen zijn verwijderd. Hetzelfde geldt voor het weghalen van schroefjes, spijkertjes en lijmresten. Wanneer u dit voorwerk zelf doet, brengen wij uiteraard geen meerwerkkosten in rekening. Vervolgens kunnen we starten met de behandeling van uw parketvloer. De werkzaamheden die we uitvoeren, zijn:

 • Het uitkrabben en schuren van de randen en hoeken
 • Het schuren van de zijkanten van de vloer met schuurpapier
 • Het schuren van de parketvloer
 • Het polijsten van de vloer voor het beste resultaat
 • Het reinigen van de vloer

 

Ronald Bos Parketvloeren heeft geen dure showroom, maar komt bij u thuis. Zo kunt u zich door onze adviseur, in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Hoe werkt het schuren van een parketvloer?

Tijdens het schuren van de parketvloer verwijderen we de bovenste laag van het parket, waardoor deukjes en krasjes verdwijnen. De kiertjes en gaatjes die overblijven, dichten we met een mengsel van hars en schuurstof. Zo ontstaat een gladde en egale parketvloer. Vervolgens polijsten we de vloer, zodat deze weer mooi glimt. Wanneer u dit wenst, kunnen we een nabehandeling met lak of olie uitvoeren. Uw parketvloer in Amsterdam is binnen één dag geschuurd en behandeld.

Neem contact op met Ronald Bos Parketvloeren

Een parketvloer schuren is vaak een goedkoper alternatief dan het compleet renoveren van uw vloer. Wilt u meer informatie over parket schuren in Amsterdam of over de laatste aanbiedingen, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 – 5317 5722. Via onderstaand formulier vraagt u direct een offerte op maat voor de behandeling van uw parketvloer aan.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons werkgebied

Wij komen ook graag bij u langs in onder andere:

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD, Badhoevedorp

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook