Parket schuren Aalsmeer

Laat binnen één dag uw parketvloer schuren in Aalsmeer door de specialisten van Ronald Bos Parketvloeren. Al vanaf € 16,- per m2 schuren wij uw parketvloer en werken we deze netjes af. Krasjes, kiertjes en putjes verdwijnen uit het hout door het schuren. Uw vloer zal er weer als nieuw uitzien en kan weer jaren mee. Als u ervoor kiest de vloer een nabehandeling te geven is deze bovendien extra beschermd tegen vuil en krassen.

 • Al vanaf € 16,- per m2 geschuurd en afgewerkt
 • Uw parketvloer is geschuurd en afgewerkt binnen één dag
 • Krasjes, kiertjes en putjes verdwijnen uit het hout
 • Nabehandeling met lak of olie voor extra bescherming
 • Meer dan 30 jaar ervaring met parketvloeren

Bel 06 – 5317 5722          Offerte aanvragen
Twijfelt u of uw parketvloer geschikt is om een schuurbehandeling te ondergaan? Wij komen graag bij u langs in Aalsmeer om het parket te beoordelen en de verschillende behandelingsopties met u te bespreken.

Prijzen voor parket schuren in Aalsmeer

De totale prijs is afhankelijk van de totale oppervlakte die we schuren en de keuze voor een nabehandeling met hardwaxolie of lak. In de onderstaande tabel zijn de verschillende opties en prijzen aangegeven.

Parket schuren in Aalsmeer € 16,- per m2
Parket schuren in Aalsmeer inclusief hardwaxolie behandeling € 25,- per m2
Parket schuren in Aalsmeer inclusief lakken € 25,- per m2
Parket schuren in Aalsmeer inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Verschillende behandelingsopties

We bieden verschillende totaalpakketten aan om uw parketvloer te schuren en te behandelen. Naast de standaard schuurbehandeling kunt u bijvoorbeeld uw parketvloer laten voorbehandelen, of achteraf laten oliën of lakken. Neem contact met ons op voor een vloerbehandelplan op maat.

1. Parket schuren

Bij de basisbehandeling schuren wij uw parketvloer, inclusief de randen en hoeken. We maken gebruik van schuurpapier met verschillende korrelgroottes en een zuigmachine die het stof direct afvoert. Na de schuurbehandeling polijsten we de vloer om de glans terug te krijgen. Deze behandeling duurt één dag.

Prijs per m2: € 16,-
Laat uw vloer schuren

2. Parket schuren inclusief hardwaxolie behandeling

Als u ervoor kiest om uw parketvloer na te behandelen met hardwaxolie, is uw vloer beter beschermd tegen beschadigingen en vuil. Het schuren duurt één dag en de olie heeft een droogtijd van ten minste 12 uur. In deze tijd mag niemand over de vloer lopen. De totale tijd van deze behandeling is dus ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2: € 25,-
Laat uw vloer behandelen

3. Parket schuren en lakken

Als u ervoor kiest om het parket te laten lakken, behandelen we deze na het schuren drie keer met lak. De eerste keer met Bona Base grondlak en daarna twee keer met Bona Mega parketlak. Het duurt ongeveer vijftien uur voordat de lak compleet droog is. De totale tijd van deze behandeling is dus ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2: € 25,-
Laat uw vloer lakken

4. Parket schuren en behandelen met Traffic Projectlak

Deze behandeling is speciaal voor parketvloeren die bescherming nodig hebben tegen zwaardere belasting. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de vloer in een winkel. Na het schuren lakken we de vloer drie keer: één keer met Bona Base grondlak en vervolgens twee keer met de speciale Traffic Projectlak. Deze lak moet ongeveer 15 uur drogen. De totale tijd van deze behandeling is dus ongeveer twee dagen.

Prijs per m2: € 32,-
Laat uw vloer behandelen

Drevelen en spatelen

Als er kleine krammetjes of spijkertjes in de vloer zitten, moeten we eerst de vloer drevelen en spatelen voordat we kunnen beginnen met schuren. Met een drevel tikken we de krammetjes en spijkertjes verder in de parketvloer, zodat we de vloer kunnen schuren. Met een spatel vullen we de kleine beschadigingen op die overblijven. Op deze manier voorkomen we ongelijkheden in de vloer.
Prijs per m2: € 8,-

Voor-en-na-foto’s parket schuren Aalsmeer

Wij laten u graag een voorbeeld zien van een door ons geschuurde parketvloer.

Voor
Na

Is mijn parketvloer geschikt om te schuren?

Wij kunnen elke parketvloer schuren en nabehandelen. Het is aan te raden om uw vloer te schuren wanneer deze:

 • Dof of vaal is.
 • Beschadigd is.
 • Kiertjes of deukjes heeft.

 

We komen graag bij u langs om uw parket te beoordelen en de verschillende behandelingsopties met u te bespreken.
Bel 06 – 5317 5722          Offerte aanvragen

Hoe werkt het schuren van een parket?

We schuren de bovenste laag van uw parket weg, zodat we de krasjes en putjes verwijderen. Kiertjes of gaatjes vullen we vervolgens op met een mengsel van hars en schuurstof, zodat de vloer weer een strak geheel vormt. Als laatste polijsten we de vloer, zodat deze weer glimt als op de eerste dag.

De duur van het schuren en behandelen is afhankelijk van de oppervlakte van de parketvloer. Wanneer u kiest voor extra bescherming door middel van een nabehandeling van hardwaxolie of lak duurt de totale behandeling ongeveer twee dagen.

Voorwerk

Om sneller aan de slag te gaan met uw parket vragen wij u om de parketvloer leeg te maken en schoon op te leveren. U dient overzetplinten, afdeklijsten- of profielen te verwijderen, evenals spijkertjes, schroefjes en lijmresten. Dit bespaart u kosten, omdat wij geen meerwerk hoeven te berekenen.

Werkzaamheden

 • We schuren de vloer met korrelschuurpapier.
 • We schuren de kanten met korrelschuurpapier.
 • We krabben de hoeken van de parketvloer uit.
 • We polijsten de vloer nadat we klaar zijn met schuren.
 • We maken de vloer stofvrij.

 

Ervaringen van klanten in Aalsmeer

Mijn parketvloer was beschadigd en niet meer mooi. Via via hoorde ik van de excellente service van Ronald Bos Parketvloeren. Ze waren binnen een dag al klaar en de vloer ziet er weer uit als nieuw, geweldig! – Lidewij uit Aalsmeer

Mijn parketvloer was erg dof geworden. Ik koos ervoor om mijn vloer te schuren én te lakken voor extra bescherming. Binnen anderhalve dag waren ze klaar en nu kan mijn vloer weer jaren mee. – Pieter uit Aalsmeer

Contact opnemen met Ronald Bos Parketvloeren

Voor meer informatie over ons dienstenpakket, de laatste aanbiedingen of een kostenindicatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 659 7105. Via onderstaand formulier vraagt u direct een offerte aan.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.