Parket schuren in Zandvoort

Blaas nieuw leven in uw oude en versleten vloer in Zandvoort door het parket te laten schuren. In slechts één dag wordt uw parketvloer geschuurd en afgewerkt, waarna u weer jaren kunt genieten van uw parket. Bij twijfel of de parketvloer geschikt is om te schuren, komt een van onze specialisten langs in Zandvoort om het parket te beoordelen en de mogelijkheden te bespreken.

  • Parket schuren vanaf € 16 per m²
  • Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van parket schuren
  • Uw parketvloer in één dag geschuurd en afgewerkt

 

Offerte aanvragen 020 659 7105

Kosten

Hieronder vindt u een overzicht met de tarieven voor het parket schuren in Zandvoort.

Parket schuren in Zandvoort € 16,- per m2
Parket schuren in Zandvoort inclusief Hardwaxolie behandeling € 25,- per m2
Parket schuren in Zandvoort inclusief parketvloer lakken € 25,- per m2
Parket schuren in Zandvoort inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

 

Offerte aanvragen 020 659 7105

De verschillende behandelingen

Ronald Bos biedt vier verschillende mogelijkheden betreft het parket schuren. Zo kunt u onder andere kiezen voor alleen het schuren en afwerken van uw parketvloer of voor een uitgebreide Traffic Projectlak behandeling.

Pakket 1:         parket schuren

Als u uw parket in Zandvoort laat schuren door één van ons specialisten wordt allereerst de vloer gecontroleerd op spijkertjes en krammetjes. Wij bevelen aan om deze voor het schuren te verwijderen, zodat er zo snel mogelijk gestart kan worden met het schuren. Wanneer de spijkertjes en krammen nog aanwezig zijn wordt de vloer gedreveld.

Vervolgens wordt de vloer geschuurd met schuurpapier bestaand uit diverse korrels. Daarna schuurt één van onze specialisten de hoeken van het betreffende oppervlak. Voor een optimaal resultaat wordt na het schuren de vloer gepolijst en wordt de vloer stofvrij gemaakt.

Pakket 2:         parket schuren inclusief Hardwaxolie behandeling

Voorkom vlekken en vuil op uw parketvloer met een Hardwaxolie behandeling. Na het schuren van het parket wordt de Hardwaxolie tweemaal aangebracht op de vloer voor een optimaal effect. Zodra de hardwaxolie is uitgehard, bent u verzekerd van een sterke en slijtvaste bescherming.

Pakket 3:         parket schuren en lakken

Met behulp van lak kunt u eenvoudig een matte, zijdeachtige of hoogglans look aan uw vloer geven. De vloer wordt eerst gelakt met Bona Base grondlak om kantverlijming te voorkomen en het hout een egale kleur te geven. Vervolgens lakt de specialist de vloer tweemaal met Bona Mega parketlak in de gewenste afwerking. Dankzij de hoge slijtvastheid gaat de lak jarenlang mee. Tevens is de parketlak bestand tegen strepen, krassen en huishoudchemicaliën.

Pakket 4:         parket schuren en lakken met Traffic Projectlak

Traffic Projectlak is perfect voor drukbezochte ruimtes dankzij de extreem hoge slijtvastigheid van de lak. Niet voor niets wordt deze lak gebruikt voor parketvloeren van hotellobby’s en luchthavens. Net als bij pakket drie wordt de vloer eerst gelakt met een grondlak. Daarna wordt er tweemaal Traffic Projectlak aangebracht op de parketvloer. U heeft de keuze uit extra mat, mat en zijdemat.

Ervaringen van klanten

Ronald is een echte vakman die alle tijd neemt voor advies en vragen. Mijn parket zag er na het schuren weer uit als nieuw. – Gert van Dijk uit Nieuw West (Zaandam)

In ons nieuwe huisje lag een lelijke, versleten eikenhouten vloer. Na lang getwijfeld te hebben om hem er uit te halen, besloten we hem toch te laten opknappen. En wat zijn we er ongelofelijk blij mee! Niemand gelooft dat er een oude vloer in ons huisje ligt. – Familie van der Ploeg uit Havenbuurt (Zaandam)

Ons parket was glanzend, maar wij wouden graag een matte finish. Binnen een dag was de parketvloer geheel geschuurd en mat gelakt, prachtig! Wij zijn heel erg blij met het resultaat. – Gerry en Kees uit Kogerveld (Zaandam)

Meer informatie

Voor meer informatie over de diensten van Ronald Bos parketvloeren, een prijsindicatie of de verschillende behandelingen kunt u contact opnemen via 020 659 7105 of direct een offerte aanvragen.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkgebied


Ronald Bos Parketvloeren is werkzaam in onder andere:


contact-opnemen

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp
(Amsterdam)

Mobiel: 06 53 17 57 22
Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl