Houten vloer laten leggen

Door ervaren vakmensen een houten vloer laten leggen, verzekert u van een prachtige nieuwe houtvloer die perfect is ingelegd. Een professioneel gelegde houten vloer levert u in combinatie met het juiste onderhoud jarenlang woonplezier op. We hebben bij Ronald Bos Parketvloeren ruim 30 jaar ervaring in het leggen van parket en laminaat in de omgeving Amsterdam.

Een houten vloer laten leggen door Ronald Bos Parketvloeren

Laat uw nieuwe houten vloer leggen door Ronald Bos parketvloeren en profiteer van de volgende voordelen:

 • Goedkoop uw nieuwe houten vloer laten leggen: al vanaf € 10,- per m2
 • Bespaar tijd en geef het legproces van uw nieuwe vloer uit handen
 • We leggen uw uitgekozen vloer, maar kunnen zelf ook een nieuwe vloer leveren
 • Duidelijke en eerlijke communicatie: van eerste afspraak tot levering
 • De beste garantie op uw gelegde houten vloer

 

Offerte aanvragen       06 – 5317 5722

Kosten houten vloer laten leggen

Bij het berekenen van de kosten voor het laten leggen van een houten vloer kijken we naar het aantal vierkante meters parket of laminaat. Onderstaande tabel geeft u een indicatie van de kosten aan de hand van de vierkante meterprijs en de dikte van het parket of laminaat.

Prijzen houten vloeren laten leggen Prijs per m2
Lamel parket 14 mm € 12,- per m2
Lamel parket 16 mm € 14,- per m2
Lamel parket 20 mm € 16,- per m2
Laminaat € 10,- per m2

 

Voordelen van een houten vloer laten leggen

Natuurlijk kunt er ook voor kiezen om uw houten vloeren zelf te leggen. Overweeg onderstaande punten wanneer u twijfelt of u deze uitdaging zelf wilt aangaan:

 • Een houten vloer is een ‘levend’ geheel dat werkt; de vloer zet uit als het warm is en krimpt wanneer de temperatuur weer daalt. Een vakman houdt hier rekening mee. Dit voorkomt dat de vloer naderhand gaat kieren of opbollen.
 • Een houten vloer laten leggen kost u wat geld, maar bespaart u een hele hoop tijd en ellende.
 • Wanneer u zelf een houten vloer legt, heeft u geen enkele garantie op het resultaat. Wanneer wij de vloer leggen en er toch onverhoopt een probleem ontstaat, kunt u altijd bij ons terecht met uw probleem.
 • Naast het leggen van een houten vloer kunnen we ook meteen de afwerking voor u verzorgen, zoals het aflakken op de manier die u het liefst ziet.

Stappenplan leggen houten vloer

Gedurende het proces vinden we het belangrijk u te voorzien van een heldere werkwijze. Graag maken we het stappenplan dat we doorlopen bij het leggen van een houten vloer inzichtelijk:

Stap 1: afspraak maken

We starten met het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak die bij u thuis plaatsvindt, bespreken we alle zaken die van belang zijn om de vloer correct te kunnen leggen. Denk hierbij aan de actuele staat van uw ondervloer en de ruimte waarin de houten vloer gelegd dient te worden. Ook overleggen we welke datum u goed uitkomt.

Stap 2: inplannen datum(s)

Na het bespreken van het plan van aanpak plannen we een afspraak in. Afhankelijk van de grootte van uw ruimte en dus het aantal te leggen vierkante meters, plannen we een of meerdere dagen in voor het leggen van uw nieuwe houten vloer. Per dag kunnen we ongeveer 50 m2 vloer leggen.

Stap 3: vloer leeg- en schoonmaken

We verzoeken u vriendelijk om uw vloer voor de geplande datum leeg en schoon te maken, zodat we direct aan de slag kunnen met het leggen van de vloer.

Stap 4: leggen van de vloer

Na alle voorbereidende stappen gaan we in de laatste stap bezig met het leggen van de houten vloer. We zagen het parket of laminaat in de juiste maat en leggen de vloer zo dat het bij wisselende temperaturen niet gaat bollen of kieren. Uiteraard mag u erop rekenen dat we uw woning weer schoon en netjes achterlaten.

Bij Ronald Bos Parketvloeren staat kwaliteit voorop. We zijn dan ook pas tevreden op het moment dat uw houten vloer optimaal ingepast is in uw ruimte. Mochten er onverhoopt toch problemen ontstaan, dan zoeken we altijd naar de beste oplossing.

Een houten vloer kopen bij Ronald Bos Parketvloeren

Bent u zelf in het bezit van parket of laminaat, dan leggen we dit graag voor u in uw woning. Heeft u nog geen vloer gekocht, dan kunt bij ons een totaalpakket aanschaffen en de vloer direct laten leggen.

Hoge kwaliteit lamel parket

Met ons lamel parket geniet u gegarandeerd jarenlang van een prachtige vloer dankzij de hoge kwaliteit. De duoplank die we aanbieden bestaat uit twee lagen: een toplaag en een onderlaag. De onderste laag noemen we ook wel de ‘minder hardwerkende laag’. Samen met de toplaag zorgt deze laag ervoor dat het parket nauwelijks uitzet en krimpt indien de luchtvochtigheid wisselt. De bovenste laag van het parket bestaat uit massief hout en is op de onderlaag gelijmd.

Ook kunt u bij ons terecht voor bijpassende plinten die uw vloer de complete look geven. Onze plinten variëren tussen de € 10,- en € 12,- per strekkende meter inclusief levering en plaatsing.

Neem voor meer informatie over een lamel parket en bijbehorende plinten contact op met onze vloerexperts. Ook vraagt u online eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen       06 – 5317 5722

Onze klanten

Met ruim 30 jaar ervaring hebben we al vele klanten in Amsterdam en omgeving blij mogen maken met een nieuwe houten vloer. Lees een aantal ervaringen van onze klanten:

Vorig jaar kochten we ons eerste eigen huis! Even hebben we getwijfeld om de vloer zelf te leggen, maar wat zijn we blij dat we dit werk uit handen hebben gegeven. Ronald heeft de vloer perfect gelegd en was zeer flexibel in zijn planning. Heel erg bedankt! We genieten elke dag van onze prachtige vloer. – Jacqueline van Bos uit Haarlem

Met de volledige renovatie van ons huis besloten we ook te gaan voor een nieuwe vloer. Ronald Bos kwam ik tegen op internet en heb ik gelijk gebeld. Nog geen twee weken later was onze hele woning voorzien van een nieuwe houten vloer. Wat zijn we er blij mee! Geweldige service. – Amber Slicht uit Stationsbuurt Amstelveen

Na jarenlang te hebben getwijfeld over de opties een nieuwe vloer of onze bestaande vloer opschuren, kwamen we in contact met Ronald. Zijn deskundige advies en voor- en nadelen hebben ons laten inzien wat de beste keuze was. We kozen voor een nieuwe vloer en hebben zeker geen spijt van deze beslissing. Bedankt Ronald!  – Hans den Bolder uit Hoofddorp

Neem contact op met Ronald Bos Parketvloeren

Heeft u vragen over het leggen van een houten vloer in uw woning of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand offerteformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook