Parket schuren in Haarlem

Laat uw parket in Haarlem schuren en blaas dit belangrijke onderdeel van uw interieur nieuw leven in. Wanneer uw parketvloer oud en versleten is, dan heeft u daar veel last van. U kunt er dan voor kiezen om een nieuwe parketvloer te laten leggen, maar dat kost minstens € 40 per vierkante meter. Een veel goedkopere optie met hetzelfde resultaat is het schuren van uw parketvloer. Dit kost slechts een fractie van de prijs van een nieuwe vloer en is al binnen één dag klaar.

Offerteknop

Schakel Ronald Bos Parketvloeren in Haarlem in

Ronald Bos Parketvloeren heeft al ruim 32 jaar ervaring met het schuren van parketvloeren in de omgeving Haarlem. We hebben geen dure showroom, maar geven op maat gemaakt advies op locatie.

schuren-vanafNadat we uw situatie hebben bekeken, informeren we u vrijblijvend over de vele mogelijkheden. Ook geven we u dan een indicatie van de kosten en tonen we u voorbeelden van hoe uw huis opknapt, nadat het parket is geschuurd.

Hoewel het schuren van parket intensief werk is, leveren wij u binnen een dag een volledig vernieuwde parketvloer. Wel hebben wij uw hulp nodig om alle spullen van de vloer te halen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-53175722 of mail naar info@ronaldbosparketvloeren.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Onze werkwijze voor het schuren van parket

Met schuurpapier of een parketschuurmachine schuren we een klein laagje van een houten vloer af. Hierdoor ziet hij er al snel weer als nieuw uit. Hiermee verhelpen we direct eventuele putjes en krassen die door jarenlang gebruik zijn aangebracht.

We vragen u om van tevoren de vloer schoon en leeg op te leveren, zodat we direct aan de slag kunnen met onze werkzaamheden. Allereerst schuren we de bestaande vloer, inclusief de kanten. Vervolgens schuren we de hoeken van het parket. Heeft u gekozen voor een nabehandeling? Dan gaan we aan de slag met het lakken, oliën of inkleuren van uw vloer. We creëren prachtige resultaten en laten uw vloer weer stralen.

Voorbeelden van ons werk

We kunnen u natuurlijk wel vertellen dat uw vloer enorm opknapt van het schuren, maar het beste is het natuurlijk als u het zelf kunt zien.

voor

VOOR

na

NA

Prijzenlijst parket schuren in Haarlem

U kiest bij Ronald Bos Parketvloeren uit verschillende diensten. Uiteraard is het mogelijk om de pakketten te combineren. Na een bezoek op locatie adviseren we u wat voor uw vloer het beste is. Indien u ervoor kiest uw parket te laten lakken, dan doen we daar 2 dagen over. Maar dan kan uw parket er weer jarenlang tegenaan!

Pakket 1: Schuren van een parketvloer/planken vloer zonder behandeling

We schuren met diverse korrels en maken de vloer stofvrij.

Prijs per m2 € 16,-.
In de materiaalkeuze kunnen we u adviseren op basis van de wensen en houtsoorten. Tevens zijn deze materialen ook bij ons te bestellen.

pakket1button

Pakket 2: Uw parketvloer schuren en behandelen met olie/grondlak

Uw parketvloer laten schuren en behandelen met olie of grondlak geeft een matte geoliede uitstraling aan uw vloer. Bovendien worden kleine beschadigingen perfect hersteld. Deze olie droogt snel en geeft een slijtvast resultaat.

Prijs per m2 € 26,-.

pakket1button

Pakket 3: De parketvloer lakken

Wilt u uw vloer beschermen tegen alledaagse slijtage? Dan raden we aan uw vloer, na het schuren, te laten lakken met Bona Mega parketlak. We behandelen uw parket eenmaal met een grondlak en vervolgens tweemaal met de parketlak. De lak is reukloos, bijzonder slijtvast en niet brandgevaarlijk.

Prijs per m2 € 28,-.

pakket1button

Pakket 4: De parketvloer behandelen met 2 lagen projectlak

Wordt uw vloer zeer intensief gebruikt? Dan raden we aan uw vloer na het schuren te laten behandelen met 2 lagen projectlak. We behandelen uw parket eerst met een grondlak en vervolgens met de projectlak. De lak heeft een zeer hoge slijtvastheid en is bestand tegen strepen van rubberzolen.

Prijs per m2 € 10,-.

pakket1button

Veelgestelde vragen over het schuren van parket in Haarlem

Heeft u een vraag over onze werkzaamheden rondom het schuren van uw parket in Haarlem? Lees dan eerst de antwoorden op onze veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoelang duurt het schuren van mijn parket?

Uw parket schuren we al in één dag! Kiest u ervoor om ook uw vloer te laten lakken, zodat uw vloer er weer jarenlang tegenaan kan? Dan duurt dit 2 dagen.

Kan ik ook zelf mijn parket schuren?

Het is mogelijk om zelf uw parket te schuren, maar het is wel mogelijk dat u hiermee beschadigingen aanbrengt. Om dit te voorkomen, adviseren we om altijd een professional zoals Ronald Bos Parketvloeren in te schakelen. We schuren uw parket in Haarlem al in één dag.

Wanneer moet ik mijn parket laren schuren?

Laat uw parket schuren als u niet meer tevreden bent met uw vloer na een normale onderhoudsbeurt. De vloer heeft mogelijk kale plekken, ziet er over het geheel verouderd uit of heeft hardnekkige vlekken. Een andere veelvoorkomende reden om parket te schuren, is verkleuring.

Wat kost het om een parketvloer te schuren?

Dit doen we al voor € 16,- per vierkante meter. De kosten voor het schuren van uw parket hangen af van het aantal vierkante meters en eventuele bijkomende behandelingen, zoals een lak. Gaat het enkel om het schuren van uw parketvloer? Alle tarieven vindt u op onze tarievenpagina.

Hoe schuren we uw parket?

Onze specialisten hebben veel ervaring met het schuren van parketvloeren. Ze gebruiken hiervoor verschillende soorten schuurpapier en machines. Met oog voor detail schuren ze uw parket helemaal glad en beschadigingsvrij. Heeft u ook gekozen voor een nabewerking? Dan gaan we na het schuren aan de slag met het oliën, lakken of inkleuren van uw vloer. Uw vloer is weer zo goed als nieuw!

Contact

Heeft u nog andere vragen over het schuren van parket in Haarlem? Neem gerust contact met ons op via 06-53175722 of info@ronaldbosparketvloeren.nl. Wilt u een afspraak maken? Vraag dan allereerst een offerte aan.

Vraag gelijk een offerte aan:

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD, Badhoevedorp

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook