Houten vloer laten leggen Amstelveen

Om maximaal te kunnen genieten van een nieuwe houten vloer is het belangrijk dat deze goed gelegd wordt. Laat daarom uw houten vloer leggen in Amstelveen door de specialisten van Ronald Bos Parketvloeren. Met ruim 30 jaar ervaring in het leggen, schuren en verwijderen van houten vloeren leveren we alleen het beste werk af.

  • Parket en laminaat laten leggen vanaf € 10,- per m2
  • Kies voor vakmanschap en bespaar uzelf het zware werk
  • Wij verkopen tevens houten vloeren van hoge kwaliteit
  • Heldere afspraken en communicatie tijdens het hele proces

Wilt u een houten vloer laten leggen in Amstelveen door professionals? Neem dan contact met ons op. Vraag direct een offerte op maat aan of bel ons voor meer informatie. We beantwoorden uw vragen graag.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722]

Tarieven houten vloer laten leggen in Amstelveen

De kosten voor het laten leggen van een houten vloer in Amstelveen zijn afhankelijk van het type parket dat u heeft aangeschaft en het aantal vierkante meters dat we moeten leggen. In onderstaande tabel vindt u onze scherpe tarieven.

Prijzen houten vloer laten leggen Prijs per m2*
Lamel parket 14 mm € 12,-
Lamel parket 16 mm € 14,-
Lamel parket 20 mm € 16,-
Laminaat € 10,-

*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw over geleverde materialen en arbeid.

Als onderdeel van de renovatie van mijn woning in Amstelveen wilde ik een andere vloer in woon- en eetkamer. Ronald Bos heeft in twee dagen het nieuwe parket gelegd en het resultaat mag er wezen! Alles is netje gelegd en hij heeft zelfs de plinten geplaatst. Ik ben meer dan tevreden. – Henk de Vries, Amstelveen

Werkwijze bij het leggen van een houten vloer

Wij werken graag volgens een vaste werkwijze als het gaat om het leggen van een houten vloer. Deze vaste werkwijze gaat gepaard met heldere afspraken en duidelijke communicatie. Zodoende komt niemand voor verrassingen te staan en leveren we het beste resultaat. Onze werkwijze is als volgt:

Afspraak bij u thuis

Als we een houten vloer gaan leggen, komen we eerst bij u thuis langs om de ruimte te inventariseren. We controleren de ondervloer op gebreken en andere zaken die een probleem kunnen veroorzaken. Samen bespreken we uw wensen voor de te leggen vloer en eventuele extra werkzaamheden, zoals het plaatsen van plinten. Deze kunt u ook bij ons bestellen voor € 10,- tot € 12,- per strekkende meter. Dat is uiteraard inclusief levering en plaatsing.

Het leggen van de vloer inplannen

Als alles duidelijk is, spreken we samen met u de gewenste datum(s) af voor het leggen van de vloer. Normaal gesproken leggen we ongeveer 50 m2 parket per dag. Indien er eerdere werkzaamheden verricht moeten worden of de vloer een groter oppervlak heeft plannen we meerdere (aansluitende) datums in.

De houten vloer leggen

Op de afgesproken datum komen we bij u thuis om de houten vloer te leggen. Daarvoor vragen we u om de ondervloer alvast schoon te maken. Zo kunnen we direct aan de slag met het leggen. We zagen het geleverde laminaat op maat en leggen het vervolgens in het gewenste patroon.

Na het plaatsen

Zodra we de vloer gelegd hebben, werken we alles netjes af en vegen we de kamer schoon. Zo kunt u direct daarna uw meubels in de kamer zetten en genieten van uw nieuwe vloer! Mocht er tijdens het leggen of erna een probleem ontstaan met de vloer, dan kijken we graag met u naar een passende oplossing.

We hadden een prachtige laminaatvloer gevonden voor in onze woonkamer en wilden er zeker van zijn dat deze goed gelegd werd. Na een eerste afspraak met Ronald Bos hebben we een datum gepland waarop hij de vloer kwam leggen. Vooraf waren alle kosten helder en we zijn erg blij met het resultaat! – Michael en Sylvia, Amstelveen

Vloer aanschaffen en laten leggen in Amstelveen

Naast dat we uw reeds aangeschafte parketvloer voor u leggen, leveren we zelf parketvloeren van hoge kwaliteit in Amstelveen. Ons assortiment bestaat uit een aantal soorten duoplanken. Zoals de naam doet vermoeden bestaat dit parket uit twee lagen: een toplaag en een onderlaag. De toplaag bestaat uit massief hout en wordt geïmpregneerd om vuil af te stoten. De onderste laag is er om te zorgen dat het parket nauwelijks uitzet of krimpt bij temperatuurverschillen. Desgewenst leveren we ook plinten om de vloer af te werken.

Interesse in onze service?

Heeft u een laminaat- of parketvloer die u wilt laten leggen in Amstelveen door de vakmensen van Ronald Bos Parketvloeren? Vraag dan direct online een offerte op maat aan of neem telefonisch contact met ons op.

Vraag een offerte aan          Neem contact op

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook