Parket schuren in Uithoorn

Een oude en versleten parketvloer heeft een negatieve invloed op de uitstraling van uw interieur. Uw bestaande vloer vervangen is een zeer prijzige stap. Een nieuwe parketvloer kost al gauw € 40 per vierkante meter. U kunt er echter ook voor kiezen om uw parket te laten schuren. Dit is een veel goedkopere optie dan een nieuwe vloer. Bovendien kunt u na het schuren weer jaren genieten van uw volledig vernieuwde parketvloer.

Offerte aanvragen 020 659 7105

De werkwijze van Ronald Bos Parketvloeren in Uithoorn

schuren-vanafIn de afgelopen 32 jaar heeft Ronald Bos Parketvloeren veel ervaring opgebouwd met het leggen, schuren en onderhouden van parketvloeren in de omgeving Uithoorn. In plaats van een dure showroom komen wij liever naar u toe om u te voorzien van advies op maat.

Na de staat van uw vloer te hebben beoordeeld geven wij een uitgebreid en vrijblijvend advies over welke stappen er nodig zijn. Tegelijk geven wij u een duidelijk overzicht van eventuele kosten en laten wij u voorbeelden zien wat voor verschil een goed geschuurd parket maakt voor uw interieur.

Een parketvloer schuren is een nauwkeurige klus en moet goed uitgevoerd worden. Desondanks leveren wij binnen een dag een vernieuwde parketvloer af. Wel vragen wij u om ons te helpen bij het leeghalen van de vloer. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 5317 5722 of door een e-mail te sturen naar info@ronaldbosparketvloeren.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Voorbeelden van ons werk

Wij kunnen u natuurlijk wel vertellen dat uw vloer enorm opknapt van het schuren, maar het beste is het natuurlijk als u het zelf kunt zien.

voor

VOOR

na

NA

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzenlijst parket schuren in Uithoorn

Elke vloer is weer anders en heeft een andere behandeling nodig. Daarom hebben wij verschillende pakketten samengesteld waar u uit kunt kiezen. Vanzelfsprekend is het mogelijk om deze pakketten te combineren. De meeste van deze werkzaamheden kunnen binnen 1 dag worden uitgevoerd. Alleen in het geval van lakken duren de werkzaamheden 2 dagen.

Pakket 1: Schuren van een parketvloer

Voor het schuren van uw parket maken wij gebruik van diverse korrels. Bovendien maken wij de vloer stofvrij.

Prijs per m2 – € 16,-.
Laat uw vloer schuren

Pakket 2: Uw parketvloer behandelen met Hardwax olie

Hardwax olie geeft een matte geoliede uitstraling aan uw parketvloer. Deze sneldrogende olie herstelt kleine beschadigingen en geeft een zeer slijtvast resultaat.

Prijs per m2 – € 28,-.
Laat uw vloer behandelen met Hardwax olie

Pakket 3: De parketvloer lakken

Alledaagse slijtage is een van de oorzaken dat uw vloer er snel verouderd uit gaat zien. Door uw vloer te laten lakken met Bona Mega parketlak gaat uw parket langer mee. Uw vloer wordt eenmaal behandeld met grondlak en daarna twee keer met de parketlak.

Prijs per m2 – € 28,-.
Laat uw vloer lakken

Pakket 4: De parketvloer behandelen met Traffic Projectlak

Een parketvloer die intensief wordt gebruikt zal sneller slijten. Om dit proces tegen te gaan kunt u uw parket laten behandelen met Bona Traffic Projectlak. Eerst behandelen wij uw vloer met grondlak om daarna met de projectlak aan de slag te gaan.

Prijs per m2 – € 32,-.
Laat uw vloer behandelen met Traffic Projectlak

Vraag gelijk een offerte aan:

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD, Badhoevedorp

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook