Parket schuren Mijdrecht

Vanaf € 16,- per m2 kunnen de experts van Ronald Bos Parketvloeren uw parketvloer schuren en afwerken. Binnen één dag ziet uw parketvloer er weer als nieuw uit en is deze vrij van krasjes, kiertjes en putjes. Uw vloer kan weer jaren mee en als u ook voor een nabehandeling kiest, zal deze extra beschermd zijn tegen vuil en krassen.

 • Geschuurd en afgewerkt binnen één dag
 • Al vanaf € 16,- per m2
 • Putjes, krasjes en kiertjes verdwijnen
 • Extra bescherming door speciale nabehandeling
 • Ronald Bos Parketvloeren: al meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722
Wij komen graag bij u langs in Mijdrecht als u twijfelt of uw vloer geschikt is om een schuurbehandeling te ondergaan. We beoordelen het parket en bespreken de verschillende behandelingsopties met u.

Parket schuren in Mijdrecht € 16,- per m2
Parket schuren in Mijdrecht inclusief hardwaxolie behandeling € 25,- per m2
Parket schuren in Mijdrecht inclusief lakken € 25,- per m2
Parket schuren in Mijdrecht inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Behandelingsopties bij Ronald Bos Parketvloeren

Er zijn vier verschillende totaalpakketten om uw parketvloer te schuren, af te werken en optioneel na te behandelen. Ook kunt u de vloer bijvoorbeeld laten voorbehandelen. Neem vooral contact met ons op voor een behandeling op maat.

1. Parket schuren

De basisbehandeling is het schuren van uw vloer, inclusief randen en hoeken, met schuurpapier van verschillende korrelgroottes. We gebruiken een zuigmachine die meteen het stof afvoert. Na het schuren polijsten we de parketvloer, zodat deze zijn glans weer terugkrijgt. Deze behandeling duurt één dag.

Prijs per m2: € 16,-
Laat uw vloer schuren

2. Parket schuren inclusief hardwaxolie behandeling

U kunt ook kiezen om uw vloer na het schuren te laten behandelen met hardwaxolie. Hierdoor is deze beter beschermd tegen beschadigingen en vuil. Het schuren duurt één dag en de olie heeft een droogtijd van 12 uur. Hierdoor is de totale tijd van de behandeling ongeveer 1,5 dag.

Prijs per m2: € 25,-
Laat uw vloer behandelen

3. Parket schuren en lakken

Kiest u ervoor om uw vloer te laten lakken na het schuren, dan wordt deze drie keer behandeld met lak. De eerste laag is de Bona Base grondlak en daarna zijn er twee lagen Bona Mega parketlak. Hierdoor is de vloer beter beschermd en blijft die langer mooi. De lak moet ongeveer 15 uur drogen, dus de totale tijd van de behandeling is ongeveer twee dagen.

Prijs per m2: € 25,-
Laat uw vloer lakken

4. Parket schuren en behandelen met Traffic Projectlak

Deze behandeling is voor parketvloeren die een zwaardere belasting hebben. Dit zijn bijvoorbeeld de vloeren in een winkel, waar veel mensen overheen lopen. De vloer wordt na het schuren drie keer gelakt: één keer met de Bona Base grondlak en twee keer met de speciale Traffic Projectlak. Doordat de lak ongeveer 15 uur moet drogen is de totale tijd van de behandeling ongeveer twee dagen.

Prijs per m2: € 32,-
Laat uw vloer behandelen

Drevelen en spatelen

Als de vloer nog niet klaar is om geschuurd te worden, moeten we eerst kleine krammetjes en spijkertjes uit de vloer drevelen en spatelen. We tikken de spijkertjes en krammetjes verder in de vloer met een drevel, zodat we de vloer kunnen schuren. Kleine beschadigingen die over blijven vullen we met een spatel, zodat we ongelijkheden voorkomen.

Prijs per m2: € 8,-

Voor-en-na-foto’s parket schuren Mijdrecht

Wij laten u graag een voorbeeld zien van een door ons geschuurde parketvloer.

Voor
Na

Wanneer kan mijn vloer geschuurd worden?

Elke parketvloer kan door ons worden geschuurd en nabehandeld. Het is verstandig om uw vloer te laten schuren wanneer deze vaal of dof is, beschadigd is of kiertjes en deukjes heeft. Wij komen graag bij u langs in Mijdrecht om ter plekke uw vloer te beoordelen en de verschillende opties met u te bespreken.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Hoe schuren wij uw parket?

Eerst schuren we de bovenste laag weg, zodat er geen krasjes en putjes meer zijn. Vervolgens vullen we overige beschadigingen op met een mengsel van hars en schuurstof, zodat de vloer weer gelijk is. Om de vloer weer mooi te laten glimmen zullen we de vloer ook polijsten. Afhankelijk van het totale oppervlak duurt de basisbehandeling ongeveer één dag. Als u kiest voor een speciale nabehandeling met lak of olie, zal de behandeling waarschijnlijk twee dagen duren.

Voorwerk

Als u de parketvloer al leeg en schoongemaakt heeft, kunnen wij sneller aan de slag. Dit bespaart u uiteindelijk kosten, omdat we geen meerwerk hoeven te rekenen. Hiervoor dient u de overzetplinten, afdeklijsten of profielen te verwijderen, evenals spijkers, schroeven en lijmresten.

Werkzaamheden

Wij zullen de volgende werkzaamheden uitvoeren wanneer we uw parketvloer gaan schuren:

 • Met schuurpapier van verschillende korrelgroottes schuren wij uw vloer.
 • De kanten worden ook geschuurd.
 • De hoeken van de parketvloer worden uitgekrabd.
 • De vloer wordt stofvrij gemaakt.
 • De vloer wordt na het schuren gepolijst.

 

Ervaringen van klanten in Mijdrecht

De parketvloer was helemaal dof geworden en ik vond hem echt niet meer mooi. Na beetje online gezocht te hebben vond ik Ronald Bos Parketvloeren. Ze hebben mijn vloer weer als nieuw gemaakt! Heel erg blij mee. – Bart uit Mijdrecht

Mijn vloer had veel beschadigingen. Ik heb er dus voor gekozen om een extra nabehandeling ook te laten doen, zodat de vloer extra beschermd is. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. – Pieter uit Mijdrecht

Contact opnemen met Ronald Bos Parketvloeren

Als u meer informatie wilt over onze diensten, laatste aanbiedingen of een kostenindicatie, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 659 7105. Via onderstaand formulier vraagt u direct een offerte aan.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.