Parket schuren Amstelveen

Laat uw parket schuren en polijsten in Amstelveen vanaf € 16,- per m2 door de vloerspecialisten van Ronald Bos Parketvloeren. Binnen een dag schuren wij uw vloer en werken deze netjes af. Uw vloer ziet er na de behandeling weer uit als nieuw. Putjes, krassen en andere beschadigingen in het hout verdwijnen volledig na het schuren en polijsten van uw parketvloer. U kunt er ook voor kiezen om de vloer te laten nabehandelen met een hardwaxolie of lak. Hierdoor is uw vloer extra beschermd tegen krassen en vuil.

 • Uw parketvloer binnen één dag geschuurd en afgewerkt
 • Geschikt voor parketvloeren met krasjes, putjes en kiertjes
 • Uw parketvloer geschuurd vanaf € 16,- per m2
 • Meer dan 30 jaar ervaring in het schuren van parketvloeren
 • Extra beschermd: nabehandeling van het parket met lak of olie

 

Wanneer u twijfelt of uw parketvloer geschikt is om de schuurbehandeling te ondergaan, komen we bij u langs in Amstelveen om het parket te beoordelen en de verschillende behandelingsmethodes te bespreken.

Prijzen parket schuren Amstelveen

De kosten voor het schuren van uw parketvloer zijn onder andere afhankelijk van het oppervlak dat geschuurd wordt en of u kiest voor het nabehandelen van uw vloer met lak of olie. De prijzen die wij hiervoor hanteren zijn de standaardprijzen zoals u die in onderstaande tabel ziet.

Parket schuren in Amstelveen € 16,- per m2
Parket schuren in Amstelveen inclusief hardwaxolie behandeling € 28,- per m2
Parket schuren in Amstelveen inclusief parketvloer oliën 2 componenten € 26,- per m2
Parket schuren in Amstelveen inclusief parketvloer lakken 1 component € 28,- per m2
Parket schuren in Amstelveen inclusief parketvloer lakken 2 componenten € 35,- per m2
Parket schuren in Amstelveen inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

De verschillende behandelingen van uw parketvloer

Wij bieden verschillende totaalpakketten om uw parketvloer te behandelen. Naast het feit dat wij uw vloer schuren, kunt u ervoor kiezen om het parket te laten voorbehandelen en/of achteraf te laten lakken of oliën. Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

1. Parket schuren

De basisbehandeling van de parketvloer bestaat uit het schuren van de vloer, inclusief de randen en hoeken. Hierbij maken we gebruik van schuurpapier met verschillende korrelgroottes. Onze zuigmachine voert het stof direct af zodat er weinig stof vrijkomt. Om de vloer te laten glanzen, wordt de vloer na de schuurbehandeling gepolijst door onze vloerexperts. Deze schuurbehandeling duurt één dag.

Prijs per m2 €16,-

2. Parket schuren inclusief behandeling met olie

U kunt ervoor kiezen om uw vloer na de schuurbehandeling te laten waxen met hardwaxolie. Hierdoor is uw vloer beter beschermd tegen krasjes, deukjes en vuil. De behandeling met de hardwaxolie duurt één dag en de olie heeft een minimale droogtijd van twaalf uur. Dit betekent dat u gedurende twaalf uur na de behandeling niet op de vloer mag lopen. De totale behandeling duurt dus ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2 €26,-

3. Parket schuren en lakken

Door uw vloer na het schuren te laten lakken, krijgt deze een mooie glans en is hij beter beschermd tegen zwaardere belasting. In totaal wordt het parket drie keer gelakt na de schuurbehandeling: één keer met Bona Base grondlak en vervolgens twee keer met Bona Mega parketlak. Het duurt ongeveer vijftien uur voordat de lak volledig gedroogd is. De totale behandeling van uw parketvoer duurt dus ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2 €28,-

4. Parket schuren en behandelen met Projectlak

De Traffic Projectlak behandeling bestaat uit het schuren van de vloer en een bewerking van het parket met drie laksoorten: één keer met Bona Base grondlak en vervolgens twee keer met Traffic Projectlak. Hierdoor krijgt uw vloer een betere bescherming tegen zware belasting. Denk bijvoorbeeld aan een parketvloer in een winkel. De lak heeft een minimale droogtijd van vijftien uur en daarmee duurt de behandeling ongeveer twee dagen.

Prijs per m2 €32,-

Wanneer er in uw vloer nog kleine spijkertjes of krammetjes zitten, moeten wij de vloer eerst drevelen en spatelen voordat we beginnen met schuren. Met een drevel tikken we de spijkertjes of krammetjes verder de parketvloer in. De beschadigingen die hieruit overblijven, vullen we op met een spatel. Zo voorkomen we dat er ongelijkheden in de vloer zitten en creëren we een egale vloer.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Voor-en-na-foto’s parket schuren Amstelveen

Wij laten u graag een voorbeeld zien van een door ons geschuurde parketvloer.

Voor
Na

Parket schuren: hoe werkt het?

Tijdens de vloerbehandeling wordt de bovenste laag van uw parketvloer weggeschuurd waardoor deukjes en krasjes worden verwijderd. Het kan voorkomen dat er alsnog kiertjes of gaatjes in uw vloer overblijven. Deze dichten wij met een mengsel van hars en schuurstof. Hierdoor krijgt u een gladde, strakke en egale parketvloer. Vervolgens polijsten wij de vloer zodat deze weer glimt. U kunt ervoor kiezen om de vloer te laten behandelen met lak of hardwaxolie.

Wij schuren en behandelen uw parketvloer in Amstelveen binnen één dag. Dit is wel afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en of u kiest voor een aanvullende nabehandeling. Kiest u er namelijk voor om uw vloer te laten lakken, dan brengen wij deze lak in drie keer aan, waardoor de totale behandeling inclusief droogtijd zo’n twee dagen duurt.

De werkzaamheden van parket schuren

Voordat wij beginnen met het schuren van uw parketvloer, vragen wij u om het bestaande parket of de plankenvloer leeg te maken en schoon op te leveren. Wanneer er overzetplinten, afdeklijsten- of profielen aanwezig zijn, dient u deze te verwijderen evenals spijkertjes, schroefjes en lijmresten. Wij kunnen sneller van start met onze werkzaamheden wanneer u het voorwerk al heeft gedaan. Uiteindelijk scheelt u dit in de kosten omdat wij geen meerwerk hoeven te berekenen.

Vervolgens gaan wij van start met het behandelen van uw parketvloer. De werkzaamheden die hierbij horen, zijn:

 • Het uitschuren en -krabben van de hoeken
 • Het schuren van de zijkanten met korrel schuurpapier
 • Het schuren van de bestaande vloer met korrel schuurpapier
 • Het polijsten van de bestaande vloer voor het beste resultaat
 • Het schoon en stofvrij maken van de vloer

 

Is mijn parketvloer geschikt om te schuren?

Wij kunnen elke parketvloer schuren en nabehandelen met olie of lak. Wij raden een schuurbehandeling van uw vloer aan wanneer:

 • uw parketvloer dof of vaal geworden is;
 • uw parketvloer veel krassen heeft;
 • uw parketvloer oneffenheden heeft zoals deukjes of kiertjes.

 

Als u twijfelt of uw vloer toe is aan een schuurbehandeling, komt een van onze specialisten bij u langs om het parket te beoordelen. Hij zal ook de verschillende behandelingsmethodes bespreken en u hierin adviseren.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Ervaringen van klanten in Amstelveen

Mijn parketvloer was er heel erg slecht aan toe: vlekkerig, dof en veel krassen. Ronald heeft mijn vloer geschuurd en gelakt, waardoor hij er weer als nieuw uit ziet. – Stijn

Toen ik mijn monumentale herenhuis kocht wilde ik perse de prachtige houten vloer behouden. Dankzij het werk van Ronald Bos zag mijn vloer er binnen een dag als nieuw uit. Nu kan ik er weer jaren mee vooruit. – Herma

Contact opnemen met Ronald Bos Parketvloeren

Voor meer informatie over parket schuren in Amstelveen, de laatste aanbiedingen of een offerte op maat voor uw parketvloer kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 659 7105. Via onderstaand formulier vraagt u direct een offerte aan.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook