Parket schuren Hoofddorp

Binnen één dag uw parket schuren in Hoofddorp door de specialisten van Ronald Bos Parketvloeren. Al vanaf € 16,- per m2 is uw vloer geschuurd en afgewerkt en ziet de vloer er weer uit als nieuw. Met het schuren van uw parketvloer verdwijnen putjes, kiertjes en krasjes in het hout. Door uw vloer een nabehandeling te geven met lak of hardwaxolie vormt uw vloer weer een strak geheel en is de vloer extra beschermd tegen vuil en krassen.

 • Binnen één dag uw parketvloer geschuurd en afgewerkt
 • Parketvloer laten schuren vanaf € 16,- per m2
 • Geschikt voor doffe, bekraste of oneffen parketvloeren
 • Al meer dan 30 jaar ervaring in het schuren van vloeren
 • Ook ervaren in het lakken en oliën van parket

 

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Kosten parket schuren Hoofddorp

Wat de kosten voor het schuren van parket zijn, is afhankelijk van de oppervlakte die geschuurd moet worden en de nabehandeling die we aan de vloer geven. Indien gewenst, kunnen wij na het schuren van de vloer namelijk een lak- of waxbehandeling uitvoeren. Na deze behandeling is de vloer beter beschermd tegen krasjes en vuil.

Parket schuren in Hoofddorp € 16,- per m2
Parket schuren in Hoofddorp inclusief hardwaxolie behandeling € 25,- per m2
Parket schuren in Hoofddorp inclusief parketvloer lakken € 25,- per m2
Parket schuren in Hoofddorp inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

 

Wilt u weten welke behandeling het best is voor uw parketvloer? Neem dan contact op met een van onze specialisten via telefoonnummer 020 659 7105; we adviseren u graag.

Hoe gaat parket schuren in z’n werk?

Tijdens het schuren van uw parketvloer schuren wij de bovenste laag van het parket weg, waarmee krasjes en putjes verwijderd worden. Wanneer er in uw vloer kiertjes of gaatjes zitten, dichten wij deze met een mengsel van hars en schuurstof. Dit zorgt ervoor dat de vloer weer een glad en strak geheel vormt. Afhankelijk van het oppervlak van de vloer in m2 en de aanvullende behandeling die u kiest, schuren en behandelen wij uw parketvloer binnen één dag. Kiest u ervoor om de vloer te laten lakken, dan wordt er drie keer een laklaag aangebracht waardoor alles in totaal twee dagen duurt. Na het behandelen van de vloer met olie, was of lak is deze beter beschermd tegen vuil en krassen.

Het schuren van parket: de werkzaamheden

Het is belangrijk dat u de bestaande parketvloer leeg en schoon oplevert. De overzetplinten of afdeklijsten moeten worden verwijderd inclusief eventuele spijkertjes, schroefjes en lijmresten. Op deze manier kunnen wij snel van start gaan met onze werkzaamheden:

 • Het schuren van de bestaande vloer met korrelschuurpapier.
 • Het schuren van de kanten met korrelschuurpapier.
 • Het uitkrabben en schuren van de hoeken van de parketvloer.
 • Het polijsten van de bestaande vloer voor het beste resultaat.
 • Het stofvrij maken van de parketvloer.

 

Is mijn parket geschikt om te schuren?

Wij schuren elke parketvloer en vervangen eventuele beschadigingen. Het uitvoeren van een schuurbehandeling voor uw parketvloer is aan te raden wanneer:

 • het parket dof of vaal is;
 • het parket krassen heeft;
 • het parket oneffenheden bevat, zoals putjes of kiertjes.

 

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Ervaringen van onze klanten in Hoofddorp

In mijn visgraatvloer zaten veel krasjes en deukjes. Een vriendin vertelde me dat ze haar vloer had laten schuren en behandelen bij Ronald Bos Parketvloeren. Binnen een dag waren de experts klaar en had ik weer een nieuwe vloer. – Claire uit Hoofddorp

Toen ik mijn huis kocht wilde ik per se de houten vloer behouden waar ik zo voor was gevallen. Echter, de vloer had veel kiertjes, deukjes en krasjes en dit vond ik zonde. Ik kwam via kennissen terecht bij Ronald Bos Parketvloeren. Hij had hun vloer weer een nieuw leven gegeven en dat wilde ik bij mijn vloer ook. En het is hem gelukt! Wat een super service van Ronald Bos. – Jannet uit Hoofddorp

Kies uit de verschillende behandelingsopties

Ronald Bos Parketvloeren biedt een totaalpakket waarmee uw parketvloer in Hoofddorp behandeld kan worden. Naast het laten schuren van uw vloer kunt u ervoor kiezen om uw parket te laten voorbehandelen, te lakken of te oliën. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

1. Parket schuren

De basisbehandeling van het parket schuren bestaat uit het schuren van de parketvloer, inclusief de randen en hoeken. Bij deze behandeling maken we gebruik van schuurpapier met verschillende korrelgroottes én een zuigmachine die het stof direct afvoert. Om de glans van de vloer terug te krijgen, polijsten we de vloer na de schuurbehandeling. Deze behandeling duurt één dag.

Prijs per m2 € 16,-
Laat uw vloer schuren

 

2. Parket schuren en oliën met hardwax

Wanneer u uw vloer na de schuurbehandeling laat waxen met hardwaxolie, is uw vloer beter beschermd tegen krasjes en vuil. De behandeling met hardwaxolie duurt één dag en de olie heeft een droogtijd van minimaal twaalf uur. Dit betekent dat u gedurende twaalf uur niet op de vloer mag lopen.

Prijs per m2 € 25,-
Laat uw vloer behandelen

 

3. Parket schuren en lakken

Bij het schuren en het lakken van het parket wordt uw parketvloer na het schuren meerdere keren nabehandeld met lak. Na de schuurbehandeling wordt de vloer in totaal drie keer gelakt: één keer met Bona Base grondlak en daarna twee keer met Bona Mega parketlak. Het duurt ongeveer vijftien uur voordat de lak volledig droog is. De totale werkzaamheden van deze behandeling nemen dus ongeveer anderhalve dag in beslag.

Prijs per m2 € 25,-
Laat uw vloer lakken

 

4. Parket schuren en behandelen met Traffic Projectlak

De Traffic Projectlak behandeling bestaat uit het schuren van de vloer en vervolgens een bewerking met drie laksoorten waardoor de vloer een nog betere bescherming krijgt tegen zware belasting. Denk hierbij vooral aan een parketvloer in een winkel; deze krijgt op een dag heel wat te verduren. Na het schuren wordt de vloer daarom één keer afgewerkt met Bona Base grondlak en vervolgens tweemaal met Traffic Projectlak. De minimale droogtijd van de lak is vijftien uur en daarmee duurt de behandeling in totaal zo’n twee dagen.

Prijs per m2 € 32,-
Laat uw vloer behandelen

 

5. Drevelen en spatelen

Het kan voorkomen dat er kleine spijkertjes of krammetjes in de vloer zitten. In dat geval moeten wij de vloer eerst drevelen en spatelen, alvorens we beginnen met de schuurbehandeling. Met een drevel tikken we de krammetjes of spijkertjes verder de parketvloer in, waardoor we de parketvloer goed kunnen schuren. Met spatelen vullen we de beschadigingen op die overblijven. Zo voorkomen we ongelijkheden in de vloer.
Prijs per m2 € 8,-

 

Contact opnemen met Ronald Bos Parketvloeren

Voor meer informatie over ons dienstenpakket, de laatste aanbiedingen of een kostenindicatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 659 7105. Via onderstaand formulier vraagt u direct een offerte aan.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp
(Amsterdam)

Mobiel: 06 53 17 57 22
Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl
contact-opnemen

Werkgebied


Ronald Bos Parketvloeren is werkzaam in onder andere: