Voltooide projecten

Door de jaren heen hebben we al vele mooie projecten mogen uitvoeren voor tevreden klanten. Hieronder vind u een overzicht van enkele projecten die de experts van Ronald Bos Parketvloeren hebben voltooid.

Parket repareren, schuren en oliën in Aalsmeer

Datum project – Zomer 2018
Oppervlakte vloer – 55 m2
Werkzaamheden – Parket repareren, schuren en oliën
Over dit project – Deze houten vloer in het bibliotheekgebouw te Aalsmeer was in bijzonder slechte staat. Na jarenlang gebruik waarbij er regelmatig werd geschoven werd met meubels, was de slijtage goed te zien. We hebben de vloer gerepareerd, daarna tweemaal geschuurd en in de olie gezet. Het resultaat is een prachtige vloer die weer jaren mee gaat!

Beschadigde houten vloer

Voor de behandeling

Gelakte houten vloer

Na de behandeling

Parket schuren en lakken in Amstelveen

Datum project – 16-01-2019
Oppervlakte vloer – 60 m2
Werkzaamheden – Parket schuren en lakken
Over dit project – De houten vloer met strokenpatroon was dof geworden. We hebben de vloer tweemaal geschuurd en daarna tweemaal behandeld met onze parketlak voor een glanzende afwerking. Nu ziet de vloer er weer als nieuw uit en kan nog vele jaren mee!

Voor de behandeling

Na de behandeling

Parket schuren en oliën in Amsterdam

Datum project – 01-02-2019
Oppervlakte vloer – 80 m2
Werkzaamheden – Parket schuren en oliën
Over dit project – In een prachtig grachtenpand lag een parketvloer met een bijzonder complex patroon. De vloer was na 10 jaar dof geworden en was toe aan een grondige schuurbeurt. We hebben de vloer 2x geschuurd en opnieuw in de olie gezet. De klant en wijzelf waren zeer tevreden met het resultaat.

Voor de behandeling

Na de behandeling