Houten vloer laten leggen Haarlem

Een houten vloer laten leggen in Haarlem scheelt u veel werk en geeft u de zekerheid dat uw nieuwe houtvloer perfect wordt ingepast in de ruimte waarin u deze gelegd wilt hebben. Een professioneel gelegde houten vloer levert u jarenlang plezier en woongenot op. Ronald Bos Parketvloeren legt al ruim 30 jaar parket en laminaat in Haarlem en omstreken. Uw houten vloer leggen wij al vanaf € 10,- per vierkante meter.

Waarom een houten vloer laten leggen door Ronald Bos?

  • Goedkoop uw nieuwe houten vloer gelegd: vanaf € 10,- per m2
  • Bespaar uzelf veel werk door uw houten vloer te laten leggen
  • Wij gebruiken uw eigen houten vloer, maar kunnen ook nieuwe vloeren leveren
  • Heldere communicatie over het gehele legproces: van afspraak tot oplevering
  • Altijd de beste garantie op uw gelegde houten vloer

Wilt u uw houten vloer in Haarlem laten leggen door Ronald Bos Parketvloeren? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor vragen of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Kosten houten vloer laten leggen Haarlem

De kosten voor het laten leggen van een houten vloer in uw woning in Haarlem zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters parket of laminaat dat u door ons wilt laten leggen. In de onderstaande tabel ziet u in één oogopslag welke vierkantemeterprijs wij rekenen voor diverse diktes parket of laminaat.

Prijzen houten vloer laten leggen Prijs per m2*
Lamel parket 14 mm € 12,- per m2
Lamel parket 16 mm € 14,- per m2
Lamel parket 20 mm € 16,- per m2
Laminaat € 10,- per m2

 

Werkwijze houten vloer laten leggen

Wij houden van een duidelijke werkwijze en communiceren dit dan ook op een transparante manier met u. Wij hanteren de volgende stappen in het leggen van uw houten vloer in Haarlem:

Stap 1: Afspraak maken

We maken eerst een afspraak bij u thuis. Tijdens deze afspraak nemen we alle zaken door die van belang zijn voor het correct kunnen uitvoeren van het leggen. Denkt u hierbij aan de staat van de ondervloer, de ruimte waarin het hout gelegd wordt en de datum die u goed uitkomt.

Stap 2: Datum(s) inplannen

Na het bespreken van de details plannen we een afspraak in. Afhankelijk van het aantal te leggen vierkante meters, plannen we één of meerdere dagen in waarop wij uw nieuwe houten vloer leggen.

Stap 3: Vloer leegmaken

Wij verzoeken u vriendelijk om de vloer leeg en schoon te maken, zodat wij op de geplande datum direct kunnen beginnen met het leggen van de houten vloer.

Stap 4: Het leggen van de vloer

De vierde en laatste stap is het leggen van de houten vloer in uw woning. Wij zagen het parket of laminaat op maat en zorgen ervoor dat de vloer bij wisselende temperaturen niet gaat kieren of bollen. Uiteraard maken wij na onze werkzaamheden alles schoon en laten wij uw woning weer netjes achter.

Ronald Bos Parketvloeren staat voor kwaliteit. Wij zorgen er dan ook voor dat uw houten vloer altijd optimaal ingepast wordt in de ruimte. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing.

Een houten vloer aanschaffen bij Ronald Bos Parketvloeren

Heeft u zelf parket of laminaat gekocht, dan kunt u dit door ons laten leggen in uw woning. Bent u op zoek naar een totaalpakket? Wij bieden ook zelf parket aan. Zo kunt u bij ons parket aanschaffen en het direct in uw woning in Haarlem laten leggen.

Hoogwaardig lamel parket voor uw woning in Haarlem

lamelparket

Het lamel parket dat wij kunnen leveren is van hoge kwaliteit en biedt u gegarandeerd jarenlang woonplezier. De duoplank in ons assortiment is opgebouwd uit twee lagen: een toplaag en een onderlaag. De onderste laag wordt vaak een ‘minder hard werkende laag’ genoemd. Deze laag zorgt er, samen met de toplaag, voor dat het parket nauwelijks uitzet en krimpt wanneer de luchtvochtigheid wisselt. De bovenste laag van het parket bestaat uit massief hout. Deze wordt boven op de onderlaag gelijmd. Het parket wordt in de fabriek behandeld en is direct klaar om gelegd te worden.

Desgewenst kunnen wij ook plinten leveren die uw nieuwe houtvloer helemaal afmaken. Wij hebben plinten tussen de € 10,- en € 12,- per strekkende meter. Dit is inclusief levering en plaatsing.

Meer weten over de prijzen van ons lamel parket en bijbehorende plinten? Neem contact op met onze vloerexperts of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

De tijd die wij nodig hebben om uw nieuwe houten vloer te leggen, is afhankelijk van het oppervlak. Houd er in uw planning rekening mee dat wij ongeveer 50 m2 per dag kunnen leggen.

Wij hebben inmiddels al vele klanten in Haarlem en omstreken mogen verblijden met een mooie houten vloer. Hieronder leest u een aantal ervaringen van tevreden klanten:

Toen wij vorig jaar een huis kochten in Haarlem, was de vloer dringend aan vervanging toe. Ronald heeft ons naar volledige tevredenheid geholpen met het leggen van een schitterende houten vloer. – Gertjan van der Velde uit Rozenprieel (Haarlem)

Wij hebben lang getwijfeld of we onze parketvloer wilden opschuren, of dat we een nieuwe houten vloer zouden nemen. Ronald heeft de voor- en nadelen van beide opties met ons doorgenomen, waarna we kozen voor een nieuwe vloer. We zijn er nog altijd erg blij mee! – Laurien Slink uit Planetenwijk (Haarlem)

Na jarenlang op versleten laminaat rondgelopen te hebben, heb ik eind vorig jaar Ronald Bos opgebeld met de vraag of hij een nieuwe houten vloer wilde leggen in mijn woning. Het parket lag er binnen een dag in, topservice! – Dion van Kothen uit Stationsbuurt (Haarlem)

Neem contact op met Ronald Bos Parketvloeren

Heeft u vragen over een houten vloer laten leggen in uw woning in Haarlem? Neem contact met ons op of vul het onderstaande offerteformulier in.

Vraag hieronder uw kostenindicatie op maat aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook