Houten vloer laten leggen Amsterdam

Als u een nieuwe houten vloer heeft gekocht voor uw woning in Amsterdam wilt u dat deze perfect gelegd wordt. Laat daarom uw houten vloer leggen door de experts van Ronald Bos Parketvloeren. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring met het leggen van parket en laminaat in Amsterdam en omstreken. Zo weet u zeker dat uw houten vloer perfect ligt en u er nog jaren van kunt genieten.

  • Houten vloer laten leggen vanaf € 10,- per vierkante meter
  • Bespaar uzelf veel werk en krijg een prachtig resultaat
  • Duidelijke communicatie van eerste afspraak tot oplevering

Wilt u een nieuwe houten vloer laten leggen in Amsterdam door Ronald Bos Parketvloeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bel ons of vraag direct een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Kosten houten vloer laten leggen in Amsterdam

We berekenen de kosten voor het leggen van een houten vloer in Amsterdam aan de hand van het aantal vierkante meters en het soort parket of laminaat. Bekijk in onderstaande tabel onze aantrekkelijke tarieven.

Prijzen houten vloer laten leggen Prijs per m2*
Lamel parket 14 mm € 12,-
Lamel parket 16 mm € 14,-
Lamel parket 20 mm € 16,-
Laminaat € 10,-

*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw over geleverde materialen en arbeid.

Bij de aankoop van ons appartement in Amsterdam lag er een verouderde vloerbedekking in. We hebben direct een mooie parketvloer gekocht en laten leggen door Ronald Bos. Hij was duidelijk in de planning en kosten en heeft uitstekend werk afgeleverd! – Pieter Bruinsma, Amsterdam West

Proces houten vloer laten leggen

Belangrijke onderdelen van onze service zijn de heldere werkwijze en bijbehorende communicatie. Als we voor u een houten vloer in Amsterdam leggen, gaat dat volgens de volgende stappen:

De eerste afspraak

We beginnen met een eerste afspraak bij u thuis. Tijdens deze afspraak nemen we samen alles door wat van belang is om de vloer correct en snel te kunnen leggen. Hierbij controleren we de huidige staat van de ondervloer en overige bijzonderheden aan de kamer(s).

Geschikte datum(s) inplannen

De tweede stap is het vinden en inplannen van een geschikte datum. We leggen gemiddeld 50 m2 parket of laminaat per dag. Het is dus mogelijk dat we meerdere dagen aan het werk zijn. Zeker in het geval van speciale nabewerkingen duurt het vaak langer.

De houten vloer leggen

Op de gewenste datum komen we bij u langs om de houten vloer te leggen. De ondervloer is bij voorkeur helemaal schoon en vrij van tape of oude vloerresten, zodat we meteen aan de slag kunnen. We zagen het geleverde laminaat of parket op maat en leggen de vloer vakkundig. Zodra de vloer gelegd is, kunnen we deze eventueel afwerken met plinten. Deze zijn bij ons te bestellen tussen de € 10,- en € 12,- per strekkende meter en dat is inclusief levering en plaatsing.

Nazorg

We ruimen na het leggen van de vloer alles op en zorgen dat uw vloer en de ruimte weer helemaal schoon en netjes zijn. Mocht er tijdens of na het leggen van de vloer toch een probleem ontstaan of bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan kijken we graag samen naar een oplossing.

De houten vloer in onze woonkamer was na jaren gebruik en diverse keren geschuurd te zijn echt toe aan vervanging. Ronald heeft in twee dagen de oude vloer helemaal weggehaald en een nieuw laminaat gelegd. Hij liet daarna alles weer schoon achter en we hebben een prachtige nieuwe vloer die weer jaren meegaat. – Luuk en Anne, Amsterdam Oost

Totaalpakket houten vloer: aanschaffen en laten leggen in Amsterdam

lamelparket
Bij Ronald Bos Parketvloeren leggen we uw reeds aangeschafte parketvloer of laminaat met alle plezier in uw huis. U ook bij ons parket bestellen tegen scherpe tarieven! Wij leveren verschillende soorten lamelparket van hoge kwaliteit, dat in de fabriek al behandeld is tegen vuil en slijtage. Op die manier kunnen we de houten vloer na levering direct leggen in uw woning in Amsterdam, zonder dat er een nabewerking aan te pas komt. Tevens leveren we plinten ter afwerking van de gehele kamer.

Neem contact op

Wilt u uw houten vloer laten leggen in Amsterdam door de specialisten van Ronald Bos Parketvloeren? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Ook voor eventuele vragen kunt u telefonisch of per mail bij ons terecht.

Vraag een offerte aan          Neem contact op

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook