• Ronald Bos Parketvloeren
    Uw vloerenspecialist

Parketvloeren schuren vanaf 14 euro de vierkante meter!Parketvloer Amsterdam? Ronald Bos Parketvloeren!

Ronald Bos Parketvloeren uit Badhoevedorp is al meer dan 32 jaar de ervaren specialist in het leggen en onderhouden van parketvloeren. Ronald Bos Parketvloeren weet als geen ander een parketvloer strak in een woning of bedrijfspand te leggen en vervolgens te onderhouden zodat u zorgeloos zo lang mogelijk van uw parketvloer kunt blijven genieten.

Parketvloer Amsterdam leggen

Parketvloeren leggen is een vak apart. Door onze ruime ervaring weten wij precies waar de valkuilen zich bevinden en weten in nagenoeg elke ruimte een schitterende parketvloer te leggen. Maar voordat onze specialisten beginnen met het leggen van de vloer, bepaalt u natuurlijk welke vloer er gelegd dient te worden. Ronald Bos Parketvloeren biedt u een ruime keuze uit diverse schitterende parketvloeren, voorzien van diverse trendy of juist klassieke dessins en kleuren. Graag helpen wij u bij uw keuze van parket. Wij bieden vloeren voor elke woon- of bedrijfssituatie.

Parketvloeren onderhouden

Ook het onderhoud van parketvloeren is een belangrijke dienstverlening van Ronald Bos Parketvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het preventief onderhoud of renovatie van uw vloer. Wij kunnen uw vloer schuren, waxen en repareren waar nodig zodat uw huidige vloer er weer als nieuw uitziet. Vaak is een simpele schuurbeurt en het inwassen van de vloer met wax al genoeg om de vloer weer als nieuw te laten lijken!

Voor nagenoeg alle zaken die met een houten vloer te maken hebben kunt u terecht bij Ronald Bos Parketvloeren. Voor elke situatie bieden wij een goede oplossing tegen zeer scherpe prijzen. U kunt bijvoorbeeld al gebruik maken van onze scherpe aanbieding voor het schuren van uw vloer. Wij kunnen uw vloer al netjes schuren vanaf 14 euro per vierkante meter!

Waarom zou u wachten?

Wilt u een parketvloer in Amsterdam laten leggen? Neem direct contact op met Ronald Bos Parketvloeren. Wij staan u graag te woord voor advies en prijsopgave, en informeren u tevens graag over onze lopende aanbiedingen.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Telefoon: 020 - 358 53 24
Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook