Parket schuren Purmerend

Laat uw parket schuren in Purmerend door de vloerspecialisten van Ronald Bos Parketvloeren vanaf € 16,- per vierkante meter. Wij schuren uw vloer en werken deze netjes af binnen een dag. Na de behandeling ziet uw vloer er weer uit als nieuw en kan hij weer jaren mee. Na het schuren en polijsten van uw parketvloer zijn krassen, putjes en andere beschadigingen in het hout volledig verdwenen. Om uw vloer extra te beschermen tegen krassen en vuil kunnen wij uw vloer nabehandelen met een lak of hardwaxolie.

 • Binnen één dag uw parketvloer geschuurd en afgewerkt
 • Geschikt voor een beschadigde vloer met krasjes, putjes en kiertjes
 • Uw parketvloer geschuurd en gepolijst vanaf € 16,- per m2
 • Meer dan 30 jaar de vloerspecialist voor het schuren van uw vloer
 • Extra nabehandeling met lak of hardwaxolie

Als u twijfelt of uw parketvloer geschikt is om te schuren en polijsten, komt een van onze specialisten bij u langs in Purmerend om het parket te beoordelen en de juiste behandelmethode te bepalen.

Kosten parket schuren Purmerend

Wat de kosten zijn voor het schuren van uw parketvloer is afhankelijk van de te schuren oppervlakte en de keuze voor een nabehandeling met hardwaxolie of lak. In onderstaande tabel zijn de standaardprijzen te zien die wij hiervoor hanteren.

Parket schuren in Purmerend € 16,- per m2
Parket schuren in Purmerend inclusief hardwaxolie behandeling € 25,- per m2
Parket schuren in Purmerend inclusief lakken € 25,- per m2
Parket schuren in Purmerend inclusief Traffic Projectlak behandeling € 32,- per m2
Drevelen en spatelen € 8,- per m2

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Wanneer moet u uw parketvloer laten schuren?

 • Bij kleurverschillen op uw vloer
 • Deukjes en krassen
 • Indien u een andere kleur of uitstraling wenst
 • Bij (water)beschadiging
 • Uitbreiding van uw ruimte
 • Wanneer u weer wilt genieten van een onderhoudsvriendelijke vloer

De verschillende vloerbehandelingen

U heeft bij ons de keuze uit verschillende totaalpakketten voor het behandelen van uw vloer. U kunt er naast de standaard schuurbehandeling voor kiezen om uw parketvloer te laten voorbehandelen en achteraf te oliën of lakken. Voor een vloerbehandelplan op maat neemt u contact met ons op.

1. Parket schuren

De basisbehandeling die wij uitvoeren bestaat uit het schuren en polijsten van uw parketvloer inclusief de randen en hoeken. Voor deze behandeling gebruiken we schuurpapier met verschillende korrelgroottes. De schuurmachine heeft een zuigfunctie, waardoor het stof direct wordt afgevoerd. Hierdoor komt er weinig stof vrij in uw kamer. Na de schuurbehandeling polijsten we de vloer voor een mooie glans. Deze schuurbehandeling duurt één dag.

Prijs per m2 € 16,-

Laat uw vloer schuren

2. Parket schuren inclusief behandeling met olie

Na de schuurbehandeling van uw parketvloer kunt u de vloer laten nabehandelen of waxen met hardwaxolie. Deze behandeling beschermt uw vloer beter tegen vuil en beschadigingen zoals krasjes en deukjes. De hardwaxoliebehandeling duurt één dag en de olie heeft vervolgens een minimale droogtijd van twaalf uur. Dit betekent dat u gedurende twaalf uur na de behandeling niet op de vloer mag lopen. De behandeling duurt in totaal dus ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2 € 25,-

Laat uw vloer behandelen

3. Parket schuren en lakken

Door uw vloer na het schuren te lakken, geven wij deze weer een mooie glans. Ook is de vloer zo beter beschermd tegen zwaardere belasting. In totaal lakken we het parket na de schuurbehandeling drie keer: één keer met Bona Base grondlak en vervolgens twee keer met Bona Mega parketlak. De lak heeft totaal ongeveer vijftien uur nodig om volledig te drogen. De totale behandeling van uw parketvloer duurt dus ongeveer anderhalve dag.

Prijs per m2 € 25,-

Laat uw vloer lakken

4. Parket schuren en behandelen met Projectlak

Bij de behandeling met Traffic Projectlak schuren we uw vloer en bewerken we deze vervolgens met drie laksoorten: één keer met Bona Base grondlak en daarna twee keer met Traffic Projectlak. Door deze behandeling is uw vloer beter beschermd tegen zwaardere belasting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parketvloer in een winkel. De lak heeft een minimale droogtijd van vijftien uur. Dit zorgt ervoor dat de behandeling ongeveer twee dagen duurt.

Prijs per m2 € 32,-

Laat uw vloer behandelen

Zitten er in uw vloer nog krammetjes of spijkertjes, dan dienen wij de vloer eerst te drevelen en spatelen alvorens we kunnen beginnen met schuren. Met een drevel tikken we de krammetjes en spijkertjes verder de vloer in. Hierdoor ontstaan beschadigingen die we opvullen met een spatel. Zo voorkomen we dat de vloer ongelijk wordt en creëren we een gladde, egale vloer.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Voor-en-na-foto’s parket schuren Purmerend

Met onderstaande foto’s laten wij u graag het resultaat zien van een door ons geschuurde en gepolijste parketvloer.

Voor
Na

Hoe gaat het parket schuren in zijn werk?

We verwijderen krasjes en deukjes door de bovenste laag van het parket weg te schuren. De gaatjes en kiertjes die in uw vloer overblijven, dichten we met een mengsel van schuurstof en hars. Hierdoor krijgt u een egale, strakke en gladde parketvloer. Na de schuurbehandeling polijsten we het parket zodat de vloer weer glimt. U kunt ook kiezen voor een extra nabehandeling met lak of hardwaxolie.

Binnen één dag is uw parketvloer in Purmerend geschuurd en behandeld. Wat de precieze behandelduur is, is afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en de eventuele keuze voor een nabehandeling. Wanneer u ervoor kiest om uw parketvloer te laten lakken, dan brengen wij deze lak drie keer aan. Hierdoor duurt de behandeling inclusief droogtijd langer: gemiddeld zo’n twee dagen.

Onze werkzaamheden

Voordat wij kunnen beginnen met de behandeling van uw parketvloer, vragen wij u om uw vloer leeg te maken en schoon achter te laten. Zijn er op uw vloer overzetplinten, afdeklijsten of -profielen aanwezig, dan dient u deze te verwijderen. Dit geldt ook voor schroefjes, spijkertjes en lijmresten. Wanneer u het voorwerk al heeft gedaan, kunnen wij sneller van start gaan met onze werkzaamheden. Dit scheelt u daarnaast ook in de kosten omdat wij geen meerwerk in rekening hoeven te brengen.

Vervolgens starten wij met de behandeling van uw parketvloer. De werkzaamheden die wij hierbij uitvoeren, zijn:

 • Het uitkrabben en schuren van de randen en hoeken
 • schuren van de zijkanten van de vloer met schuurpapier
 • Het schuren van de parketvloer
 • Het polijsten van de vloer voor het beste resultaat
 • Het reinigen van de vloer

 

Kan mijn parketvloer geschuurd worden?

Wij schuren en behandelen elke parketvloer na met olie of lak. Wij adviseren om uw vloer te schuren wanneer:

 • uw parketvloer dof of vaal is;
 • uw parketvloer beschadigd is;
 • uw parketvloer kiertjes of deukjes heeft.

 

Wanneer u twijfelt of uw vloer geschikt is voor een schuurbehandeling, komt een van onze vloerspecialisten bij u langs om uw parket te beoordelen. Hij bespreekt met u de verschillende vloerbehandelingsmethodes en geeft u advies over de geschikte methode voor uw vloer.

Offerte aanvragen          06 – 5317 5722

Neem contact op met Ronald Bos Parketvloeren

Wilt u meer informatie over parket schuren in Purmerend of over de laatste aanbiedingen, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 659 7105. Via onderstaand formulier vraagt u direct een offerte op maat voor de behandeling van uw parketvloer aan.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook