Vloeronderhoud?

Uw houten vloer kan er na jarenlang intensief gebruik, vaal en versleten uit gaan zien. Vloeronderhoud is dan essentieel! U kunt uw houten vloer onderhouden door deze goed schoon te laten maken en daarna te behandelen. Als eerste wordt er een klein laagje van de houten vloer geschuurd waarna deze vervolgens behandeld wordt met een wax, olie of lak.

Ronald Bos Parketvloeren is gespecialiseerd in het vloeronderhoud (schuren en renoveren) van houten vloeren. Wij schuren en renoveren parketvloeren, planken vloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket. Als wij klaar zijn met uw vloer ziet hij er weer uit als nieuw! Meestal is het onderhouden van uw vloer ook echt een stuk goedkoper als het aanschaffen van een geheel nieuwe vloer.

Vloeronderhoud – Ronald Bos Parketvloeren. Service en vakkundigheid!

Bij Ronald Bos Parketvloeren staan service, vakkundigheid en garantie hoog in het vaandel. Ronald Bos Parketvloeren heeft geen dure showroom, maar komt gewoon bij u thuis. Zo kunt u zich door onze adviseur, in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden. Ronald Bos heeft, in samenwerking met derden, al meer dan 32 jaar ervaring en is de specialist in vloeren schuren in en rond om Amsterdam.

Wij komen graag bij u langs om u een indicatie te geven van de kosten, en om u voorbeelden te laten zien hoe enorm uw huis opknapt nadat uw vloeren geschuurd zijn.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel Ronald Bos 06-53175722. of mail naar info@ronaldbosparketvloeren.nl
Klik hier voor onze prijslijst

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Telefoon: 020 - 659 7105
Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook