Parketvloer schuren – Een goedkoop alternatief!

Uw parketvloer schuren kan de redding zijn voor uw huidige parketvloer. Voordat u denkt aan het vervangen van uw houten- of parketvloer is het verstandig om het alternatief van vloeren schuren te overwegen.

Ronald Bos Parketvloeren is gespecialiseerd in het schuren en renoveren van houten vloeren. Wij schuren en renoveren parketvloeren, planken vloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket. Als wij klaar zijn met uw vloer ziet hij er weer uit als nieuw! Meestal is het renoveren en schuren van uw vloer ook echt een stuk goedkoper als het aanschaffen van een geheel nieuwe vloer.

Parketvloer schuren – Ronald Bos Parketvloeren staat voor service en vakkundigheid.

Bij Ronald Bos Parketvloeren staan service, vakkundigheid en garantie hoog in het vaandel. Ronald Bos Parketvloeren heeft geen dure showroom, maar komt bij u thuis. Zo kunt u zich door onze adviseur, in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden. Ronald Bos heeft, in samenwerking met derden, al meer dan 32 jaar ervaring en is de specialist in vloeren schuren in en rond om Amsterdam.

Wij komen graag bij u langs om u een indicatie te geven van de kosten, en om u voorbeelden te laten zien hoe enorm uw huis opknapt nadat uw vloeren geschuurd zijn.

Dankzij de Gemeente Amsterdam heeft Ronald Bos Parketvloeren al diverse grote klussen, zoals parket schuren, laminaat leggen etc. achter zijn naam staan.
Een parketvloer schuren is vaak een goedkoper alternatief dan het compleet renoveren van uw vloer. Het geeft dus veel minder werk en ellende!
Het schuren van een parketvloer is intensief werk , maar wij leveren vaak een vloer als nieuw binnen 1 dag! (Wij hebben uiteraard wel uw hulp nodig om de kamer leeg te maken)

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel Ronald Bos 06-53175722. of mail naar info@ronaldbosparketvloeren.nl
Klik hier voor onze prijslijst

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Telefoon: 020 - 659 7105
Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook