Houten vloer schoonmaken?

Na jarenlang intensief gebruik, kan uw houten vloer er wat vaal en versleten uitzien. Een oplossing is dan om uw houten vloer schoon te laten maken. Dit kan door een klein laagje van de houten vloer te schuren en vervolgens te behandelen met een wax, olie of lak.

Ronald Bos Parketvloeren is gespecialiseerd in het schuren en renoveren van houten vloeren. Wij schuren en renoveren parketvloeren, planken vloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket. Als wij klaar zijn met uw vloer ziet hij er weer uit als nieuw! Meestal is het renoveren en schuren van uw vloer ook echt een stuk goedkoper als het aanschaffen van een geheel nieuwe vloer.

Houten vloer schoonmaken – Ronald Bos Parketvloeren staat voor service en vakmanschap.

Bij Ronald Bos Parketvloeren staan service, vakmanschap en garantie hoog in het vaandel. Ronald Bos Parketvloeren heeft geen dure showroom, maar komt bij u thuis. Zo kunt u zich door onze adviseur in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden. Ronald Bos heeft, in samenwerking met derden, al meer dan 32 jaar ervaring en is de specialist op het gebied van vloeren schuren. Wij werken veelal in en rond Amsterdam.

Wij komen graag bij u langs om u een indicatie te geven van de kosten en om u voorbeelden te laten zien hoe enorm uw huis op kan knappen nadat uw vloeren geschuurd zijn.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
Klik hier voor onze prijslijst

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Telefoon: 020 - 659 7105
Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook