Parket schuren Amsterdam

Is uw houten vloer vies en versleten? Is uw parketvloer nodig aan vernieuwing of een opknapbeurt toe? U hoeft uw houten- of parketvloer niet direct te vervangen! Wij hebben hét alternatief voor een nieuwe houten vloer. Met het schuren van uw parketvloer kunnen wij uw vloer een nieuw leven geven!

Ronald Bos Parketvloeren uit Badhoevedorp is gespecialiseerd in het schuren en renoveren van houten vloeren. Badhoevedorp ligt centraal ten opzichte van de omliggende gemeentes en wij bieden derhalve ook onze services aan in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp.

Wij schuren en renoveren parketvloeren, planken vloeren, verouderde vloerdelen en lamelparket. Als wij klaar zijn met uw vloer ziet hij er weer uit als nieuw! Meestal is het renoveren en schuren van uw vloer ook echt een stuk goedkoper als het aanschaffen van een geheel nieuwe vloer.

Offerteknop

Ronald Bos staat voor service en vakkundigheid

Bij Ronald Bos Parketvloeren staan service, vakkundigheid en garantie hoog in het vaandel. Ronald Bos Parketvloeren heeft geen dure showroom, maar komt bij u thuis. Zo kunt u zich door onze adviseur, in alle rust vrijblijvend laten informeren over de vele mogelijkheden. Ronald Bos heeft, in samenwerking met derden, al meer dan 32 jaar ervaring en is de specialist in vloeren schuren in en rond om Amsterdam.

Wij komen graag bij u langs om u een indicatie te geven van de kosten en om u voorbeelden te laten zien hoe enorm uw huis opknapt nadat uw vloeren geschuurd zijn.

Het schuren van een parketvloer is intensief werk , maar wij leveren vaak een vloer als nieuw binnen 1 dag! (Wij hebben uiteraard wel uw hulp nodig om de kamer leeg te maken).

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel Ronald Bos 06-53175722. of mail naar info@ronaldbosparketvloeren.nl
Klik hier voor onze prijslijst

Een parketvloer schuren is vaak een goedkoper alternatief dan het compleet renoveren van uw vloer. Het geeft dus veel minder werk en ellende! Bel voor parketvloer schuren Amsterdam naar Ronald Bos Parketvloeren.

Vraag gelijk een offerte aan:

Offerte aanvragen

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook

Route

Jouw locatie: