Houten vloer laten leggen

houten vloer laten leggenEen houten vloer laten leggen is een slimme keuze waneer u er zeker van wilt zijn dat uw mooie nieuwe houten vloer optimaal in uw kamer(s) ingepast wordt en dat de vloer zo lang mogelijk mee gaat. Wie een houten vloer koopt, doet dit in principe ‘voor het leven’. Mits goed gelegd en onderhouden, kan een houten vloer vele jaren woongenot opleveren. Wilt u door Ronald Bos Parketvloeren uw houten vloer laten leggen? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte bij ons aan of neem contact met ons op als u vragen heeft of een idee door wilt spreken.

Voordelen van een houten vloer laten leggen

Naast bovenstaande redenen om een houten vloer te laten leggen door een professional, kunt u de volgende punten eens overwegen als u twijfelt of u deze uitdaging zelf wilt aangaan:

  • Een houten vloer is een ‘levend’ geheel dat werkt; de vloer zet uit als het warm is en krimpt wanneer de temperatuur weer daalt. Een vakman houdt hier rekening mee. Dit vorkomt dat de vloer naderhand gaat kieren of opbollen.
  • Een houten vloer laten leggen kost u wat geld, maar bespaart u een hele hoop tijd en ellende.
  • Wanneer u zelf een houten vloer legt, heeft u geen enkele garantie op het resultaat. Wanneer wij de vloer leggen en er toch onverhoopt een probleem ontstaat, kunt u altijd bij ons terecht met uw probleem.
  • Naast het leggen van een houten vloer kunnen wij ook meteen de afwerking voor u verzorgen, zoals het aflakken op de manier die u het liefst ziet.

 

Geïnteresseerd in het laten leggen van uw houten vloer?

Heeft u interesse in het laten leggen van uw houten vloer door onze ervaren vakmensen? Dan kunt u via deze website direct een offerte aanvragen. Wij sturen u de offerte dan snel op of nemen contact met u op als wij nog vragen hebben. Wilt u liever eerst informeren of uw project met ons doorspreken? Neem gerust eens contact met ons op. We beantwoorden graag vragen die u nog heeft of denken met u mee.

Ronald Bos Parketvloeren

Thomsonstraat 65
1171 ZD Badhoevedorp (Amsterdam)

Mobiel: 06 - 5317 5722

Email: info@ronaldbosparketvloeren.nl

contact-opnemen
Deel deze site met uw netwerk!
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook